Jens Veggerby

Jens Veggerby

Jens Veggerby (f. 1962) kørte i 16 år som professionel cykelrytter. Han startede som 7-årig i klubben ABC og fik hurtigt smag for den to-hjulede. I 1982 flyttede han til Italien for at bliver professionel. Senere boede han i USA og Belgien. Bedrifterne tæller bl.a. 5 Giro D’Italia, 2 Tour de France og samtlige forårsklassikere. 125 6-dagesløb blve det til, med 13 sejre. Har kørt for Fanini, Vini Ricordi og /Eleven, sidenhen sponsoreret individuelt. I 1999 dannede han managementfirmaet VSOK, da han året før var blevet kørt ned og måtte indstille sin aktive karriere men ikke kunne slippe sin passion for sporten.

Foredrag af Jens Veggerby:

Foredrag 1: Om sin egen karriere

– Om sin karriere, om skiftet fra professionel til “cykeldirektør” i VSOK.
– Om passionen for sporten og det at kunne leve af sin hobby.
– Om tilværelsens små og store bump, om modgang/mod og viljestyrken til at kæmpe sig op efter en nedtur.
– Om at blive kørt ned af en bil med udsigt til at være invalid og alligevel kæmpe sig tilbage til en hverdag med fokus på cyklingen.
– Om at håbe, tro, turde og ville.
– Om hvordan cyklingen kan bruges som værktøj i firma regi, om teamwork og networking.

Og så hører publikum selvfølgelig en masse underholdende historier og anekdoter fra cyklingens insider-verden og myter be-/afkræftes.

Foredrag 2: Blind tillid. Mit forhold til Danmarks-historiens mest spektakulære svindler Stein Bagger.
I 2007 mødte Jens Veggerby Stein Bagger, en af Danmarks-historiens største svindlere. Og dermed blev Veggerbys tilværelse forandret for altid. Det blev i første omgang til et forretningsbekendtskab, men senere et tæt venskab mellem Jens Veggerby og Hr. Bagger. Et unikt venskab som indebar ferier sammen med familierne, familiesammenkomster og timelange oprigtige, fortrolige samtaler – troede Jens Veggerby. For ligesom alle andre blev den forhenværende cykelrytter snydt og ført bag lyset af Bagger, som hele tiden havde en anden dagsorden end den omverden oplevede. I dag er Jens Veggerby ovenpå igen, men de følelsesmæssige følger af bekendtskabet med den tidligere IT Factory-direktør vil sidde i ham resten af livet. Hør Jens Veggerby fortælle den gribende, meget bevægende og nærmest uvirkelige beretning om hans tid med Stein Bagger. Om alle de meget personlige oplevelser, om et venskab, der var baseret på blind tillid fra Jens Veggerby og om tiden efter afsløringen af Bagger.

Foredrag med Jens Veggerby booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen