Jens Ulrik Høgh

Jens Ulrik Høgh

Jens Ulrik Høgh har været involveret i jagtbladsudgivelser i ind- og udland – både som skribent og redaktør – siden 1996. De seneste mange år har han ernæret sig som freelance skribent for cirka 20 forskellige jagtblade i hele verden (skriver på engelsk). Ved siden af dette er han aktiv i den offentlige debat og har i de senere år skrevet kronikker og debatindlæg om emnet i Jyllandsposten, Berlingske, Politiken, Altinget, Børsen og flere andre danske dagblade ligesom han ofte forklarer jagt på TV.

Foredrag af Jens Ulrik Høgh:

Foredrag 1. Jagtturisme og naturbevarelse
Det strider umiddelbart imod sund fornuft, at jagt på sjældne eller ligefrem truede arter, kan være et vigtigt redskab til disse arters bevarelse. Ikke desto mindre er der en ganske logisk forklaring på, hvorfor vi ikke kan undvære den udskældte ”trofæjagt” i moderne naturbevarelse!

Foredrag 2. Sådan forsvarer vi jagten
Det er ikke ligetil at forsvare et kontroversielt emne som jagt i forhold til en stadig tydeligere modstand imod denne aktivitet i diverse medier. Men jagten kan i den grad forklares og forsvares med saglige argumenter og det er vigtigt at bevare jagten af langt flere årsager end man umiddelbart skulle tro.

Foredrag 3. Jagtens betydning for Danmarks natur
Jægere udgør langt den største gruppering af aktive naturbrugere i Danmarks natur og det sætter sit tydelige præg på såvel landskabet og artsrigdommen. Havde jægerne ikke dyrket deres passion med den iver de har lagt for dagen, havde Danmark rent naturmæssigt set meget anderledes ud.

Foredrag 4. Med riffel og kamera på fem kontinenter
Følg med Jens Ulrik Høgh på jagt fra Kamtjatkas snedækkede ødemarker til Namibias afsvedne ørkenlandskaber. Vilde jagt- og naturoplevelser fra hele verden.

Foredrag med Jens Ulrik Høgh booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen