Jens Arentzen

Jens Arentzen

Ingen kan føle sig sikre, når Jens Arentzen går på talerstolen. Han bruger sig selv – og publikum – og fylder rummet med vitalitet, humor og anarki. Arentzen underviser på samtlige elevskoler i Danmark samt på Filmskolen og DR. Han er kendt som skuespiller i bl.a. Matador og Een gang strømer og er instruktør og medforfatter til en række danske film.

Foredrag af Jens Arentzen:

Jens Arentzen tilbyder dynamiske og medrivende foredrag og kurser medfølgende temaer:

1. Storytelling – et teambuilding kursus 
Arentzen fortæller fra sin menneskeviden om følgerne af blandt andet nye værdi-baseret ledelse – “det emotionelle, personlige” – fremfor det professionelle, rationelle, korrekte. – Storytelling.

2. En dag i Filmens verden. Kursus i Teambuilding og Storytelling.
Deltagerne vil på een dag, fra morgen til sen aften skrive manus, optage film, med sig selv i alle roller (nogle som skuespiller, en som instruktør, en som fotograf, en som lydmand, en som scenograf, etc), redigere (klippe) den optagede film samt fremvise filmen på den afsluttende Oscar fest.

3. Præsentation, kropssprog og kommunikation.
Bliv bevidst om spilleregler og virkemidler, som kan bruges, hvad enten du skal til mundtlig eksamen, undervise i IT eller interviewes til Nyhederne.

4. Skuespillerteknik og/eller instruktion.
Lær at bruge krop, stemme og personlige erfaringer hensigtsmæssigt – og at trække på egne følelser uden at resultatet bliver indadvendt eller privat.

5. Manuskriptskrivning og visuel formidling.
Skriv og tænk kreativt, dramaturgisk og emotionelt.

6. En skæv opvækst.
Med udgangspunkt i sin egen opvækst i skyggen af en psykisk syg mor fortæller Arentzen om `skæve` børn og unges reaktioner og forsvarsmekanismer.

Jens Arentzen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen