Jan Tvernø

Jan Tvernø
Foredrag af Jan Tvernø:

Foredrag 1: Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje – Anekdoter på kanten af verden
Røverhistorier fra alverdens støvede landeveje er krydret med mange af mine yndlingsbilleder fra mange af mine yndlingssteder i verden, hvor oplevelserne og røverhistorierne har stået i kø for at komme mig i møde. Kom og hør om mine oplevelser og de mennesker jeg møder på rejser i Bla. Tadsjikistan, Bolivia, Iran, Oman, Mongoliet og Papua Ny-Guinea.

Foredrag 2: Just another day at the office – Fra hobby til jobby
Just another day at the office er historien om, hvordan jeg fik idéen til Happy Lama Travel, gjorde verden til min arbejdsplads og om de mange sving og bump, der har været på vejen mod at gøre iværksætterdrømme til virkelighed.  Fasanen fra Helvede – Nedsmeltning og ecuadoriansk mafia Fasanen fra Helvede handler om hvordan livet pludselig kan overtage styrepinden og skifte kurs mod det, der ligner den sikre afgrund.

Foredrag 3: Udsigt med Indsigt – Kom i kontakt med din indre Maslow
Udsigt med indsigt tager dig med på en bjergbestigning uden at du risikerer højdesyge og forfrysninger. Til gengæld bliver Maslows behovspyramide udfodret og du får indsigt i en usædvanlig måde at trodse sine egne begrænsninger på og få naturens kærlighed at føle.

Foredrag 4: I leopardens fodspor – Den dag jeg fik pletter for øjnene
I leopardens fodspor er foredraget, hvor mine dyrebilleder er i fokus. Jeg fortæller om mine erfaringer og om, hvad jeg har med i rygsækken, når jeg går på storvildtjagt med kamera, objektiver og hukommelseskort. Og ikke mindst en uendelig portion tålmodighed.

Jeg holder foredrag fordi …
Jeg har oplevet mere end de fleste mennesker på mine rejser rundt om i verden, og jeg vil gerne medvirke til at afmystificere den fantastiske verden vi lever i, ved at fortælle om underholdende og lærerige møder med helt almindelige mennesker i Sudan, Iran, Bolivia, Mongoliet eller Papua Ny-Guinea ! Jeg er et helt almindeligt menneske, som har noget at bidrage med. Jeg har formået at skabe en usædvanlig tilværelse med mange berigende oplevelser ude i verdens yderste afkroge. Jeg synes derfor selv, at jeg er et meget priviligeret menneske. Mine oplevelser har imidlertid også krævet ofre og vejen har været præget af både store opture og store nedture. Mit livs rejse har givet mig en masse gode erfaringer, som jeg gerne deler ud af på en underholdende, informativ og selvironisk facon.

Foredrag med Jan Tvernø booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen