Jan Körner

Jan Körner

Jan Körner, født 1969. Uddannet på Danmarks Journalisthøjskole. Journalist på B.T., Se og Hør, Billed-Bladet, Kig Ind, Ekstra Bladet og Her&Nu, hvor han gennem 25 år har dækket det danske kongehus.

En lille gruppe mennesker kommer tættere på de kongelige end de fleste. Det er de mennesker, der uge efter uge rapporterer om det danske kongehus i aviser og ugeblade. En af de mest erfarne er Jan Körner, der gennem 25 år har skrevet om alle de kongelige. Han har fulgt dem i ind- og udland, har rejst med dem, spist med dem, moret sig med dem, er blevet skældt ud af dem og talt med dem hundredvis af gange.

Foredrag af Jan Körner:

I hælene på de kongelige

Nu fortæller han om livet i hælene på de kongelige indenfor en journalistisk genre, som ikke ligner nogen anden.

  • Hvordan er omgangstonen mellem de kongelige og journalisterne?
  • Hvordan graver man nyheder frem fra et hus, der om nogen forstår at holde på deres hemmeligheder?
  • Hvor tæt på de kongelige kommer journalisterne?

Det fortæller Jan Körner, samtidig med at han deler ud af anekdoter fra et langt liv i hælene på dronning Margrethe, prins Henrik, kronprins Frederik, kronprinsesse Mary, prins Joachim, prinsesse Marie og grevinde Alexandra.

I foredraget hører du om alle de pudsige episoder, som ikke kommer med i reportagerne, ligesom du får et indblik i den lille verden, der udgør samspillet mellem de kongelige og pressen.

Jan Körner har desuden skrevet bøgerne ’Mary – prinsesse med stil’ i samarbejde med Jim Lyngvild samt fiktionsbogen ’Tronfølgeren’, der har sit afsæt i kongehuset.

Foredrag med Jan Körner booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen