”Sjov, underholdende, berigende, tankevækkende, sprudlende, anderledes…”

Jan Huus er med sine erfaringer som foredragsholder, DR-journalist, studievært, skuespiller og psykoterapeut en af sværvægterne, når det handler om kommunikation, samarbejde og trivsel. Han er en dynamisk, sjov og spændende foredragsholder/underviser, der med en blanding af interaktiv læring, engagement, aktiviteter og humor bruger sig selv og sit publikum kreativt, så deltagerne tilegner sig virksomme værktøjer og teknikker – arbejdsmæssigt og personligt – der også virker på langt sigt.

Jan Huus tilbyder foredrag og kurser med følgende titler:

Foredrag 1. Fnidderspillet – Et forrygende, humoristisk interaktiv foredrag om kommunikation, samarbejde og dialog.
En peptalk, hvor der er skruet meget op for humoren og underholdningen bl.a. med en række morsomme øvelser, sketchs, monologer og kommunikative redskaber. Om dig, mig og os alle sammen, når vi kommunikerer, er i kontakt og er værst – hvordan kommunikationen kan gå godt eller skidt. Om ”Fnidderspillet” har deltagerne bl.a. skrevet: ”Super god præstation.. Du sprudler af energi, engagement og sundhed. Wauw, det er fedt!.. Fantastisk koncept .. Godt show og timing .. Sjovt. Brugbart. Tankevækkende. Anderledes. Super..”
Varighed: Fra 35 min. og op til 4 timer –  efter jeres behov

Foredrag 2. Kommunikation, der svinger – for medarbejdere
Vi får ikke altid lyttet til andre eller os selv. I stedet tolker vi, læser mellem linjerne og forestiller os – ud fra vores egen verden. Oplever os måske derfor angrebet eller ikke gode nok og forsvarer os med modangreb. Eller forventer ligefrem at andre læser vores tanker og behov, fordi vi ikke selv tør udtrykke dem. Det giver fnidder i kommunikationen. ”Kommunikation der svinger” er et uhyre effektivt redskab til at forbedre den interne kommunikation på jobbet og privat, hvor du lærer at tale med og ikke til de andre. Er baseret på deltagernes oplevelser og refleksioner undervejs med spændende og morsomme øvelser og rigtig sjove indslag. Deltagerne har bl.a. skrevet: ”Masser af personlig eftertanke til ændret adfærd.. Totalt inspirerende og levende.. Super indlevelse/tilstedeværelse fra din side.. Super god, levende underviser, som formår at ryste folk sammen.. Det var en fantastisk måde at blive “undervist” på.”
Varighed: Fra 50 min. og op til et par dage –  alt efter jeres behov.

Foredrag 3. Kommunikation, der svinger – for ledere
Autenticitet og nærvær. To egenskaber der efterspørges af medarbejdere. Og det er faktisk ret enkelt. Det handler ikke kun om, at dine medarbejdere skal lytte til dig, men også at du lytter til dine medarbejdere. Det handler om trivsel og arbejdsglæde. Og det kan du som leder være med til at skabe gennem en direkte og respektfuld kommunikation. For hvad det er for nogle mekanismer, der spiller ind i interaktionen mellem ledere og medarbejdere, og hvordan påvirker det arbejdsklimaet og det psykiske arbejdsmiljø? Så hvordan kan du være den gode rollemodel for organisationen, når det handler om god kommunikation, som er grundstenen for alt samvær? Du får redskaber til at møde medarbejderne med fokus på de bløde værdier i en meget enkel, jordnær, sjov og let forståelig form. Du får indsigt og samtidig udviklet en række færdigheder til brug i den daglige dialog og kontakt. Kommunikation, der svinger – for ledere hviler på et fundament af gensidig respekt, anerkendelse og værdsættelse. Et sjovt, nærværende og interaktivt kursus med små øvelser og opgaver indlagt.
Varighed: Fra 45 min til 5 timer – efter jeres behov.

Konferencier
Med erfaringer som journalist, studievært og skuespiller er Jan Huus tillige den oplagte og levende konferencier og ordstyrer til stormøder, kongresser, debatter, fester og events eller som interviewer eller oplægsholder ved diverse arrangementer.

Foredrag med Jan Huus booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

 

Del denne side på:
Til toppen