Jan Gintberg

Jan Gintberg
Stand-Up af Jan Gintberg:

Du kender ham fra:
“DM i stand-up” – 1992, hvor han blev nummer 3, “Tæskeholdet” på P3, “Er du klogere end en 10-årig?” på TV3 og “Gintberg på kanten” på DR1. Jan Gintberg er også kendt for sine anmelderroste one-man shows, bl.a. “Det ligger i generne”, “Fremtid.nu”, “I Luv Jan” og senest “Det store spørgsmål”.

Jan kan finde på at snakke om:
Hvad som helst. Men gerne underlige fænomener såsom madpakker eller politik.

Det vidste du ikke om ham:
Var receptionist i talkshowet “Tjek ind hos Mygind” med vært Thomas Mygind.

Kort om Jan Gintberg:
Hvem har ikke hørt (om) Jan? Han er svær at komme udenom: Han er høj, han taler højt og han virker høj. Jan Gintberg er efterhånden en erfaren herre i dansk underholdning og har medvirket i populære tv-shows og quizzer siden slutningen af halvfemserne.

Han har også trukket tusindvis af begejstrede danskere ind til sine stort opsatte shows over hele landet. Jan Gintberg er en professionel og erfaren konferencier, der kan få hele rummet med – og hvis humor når både de unge og de ældre. Jan Gintberg kunne i 2012 opleves i sit anmelderroste show “I Luv Jan”, han rejste land og udkant rundt med “Gintberg på kanten” og i 2015 var han on the road again med “Det store spørgsmål”.

Pressemateriale

Godt gået, Gintberg
Med sine nyskabende one man shows: “Det ligger i generne”, “Gearet 2 tænder”, “Op på fars jihad”, “Den grimme melding”, “Big Time Paranoia!”, “Fremtid.nu”, “I Luv Jan” og “Det store spørgsmål” har Jan Gintberg fyldt teatre over hele landet. Efter forrygende danmarksturneer er de fem af dem udgivet på dvd. Derudover har Gintberg lagt navn og krop til gentagne satiriske tv-succeser – senest “Gintbergs store aften – hver aften”. Med DR2-programmer som “Gintberg Show-off”, “Vindhætterne” og “Var det det” har Jan Gintberg sat ny standard for aktualitet i talkshow-genren herhjemme, og han har desuden været vært og holdkaptajn på adskillige primetime programmer, herunder “Ugen der Gak” på TV2.

Samfundsrevser!
Jan Gintberg er det perfekte valg til den store firmafest, til konferencier-opgaver og forsamlinger, hvor alle fra 16 til 60 år skal råbes grundigt op, have rørt lattermusklerne og sat nye vinkler på tilværelsen. Som de fleste ved, slog Jan Gintberg sit navn fast som samfundsrevsende komiker, da han leverede den ugentlige “tale til nationen” i det legendariske og banebrydende “Tæskeholdet” på P3 og DR1. Hans satire overrasker, og de forrygende og energiske talegaver efterlader publikum med stof til eftertanke.

På eventyr
I 2006 udgav Jan Gintberg bogen “Dysfunktionel far” med satiriske refleksioner og underholdende erfaringer fra sit liv som far. Han har lavet adskillige radioprogrammer på P3, og været sommerhyrde i de varme måneder på Radio 100FM. Med rejseprogrammet ’Eventyrerne’ på TV2 oplevede vi Jan blive testet i den russiske ødemark, og med serien “Gintberg går Banzai” på TV2 Zulu guidede han seerne gennem dele af en forrygende sær japansk kultur. Senest har hans popularitet nået helt nye højder med programserien “Gintberg på Kanten” på DR1, hvor han tager pulsen på Udkantsdanmark.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk

Del denne side på:
Til toppen