Jacob Taarnhøj

Jacob Taarnhøj

DET FÅR I MED JACOB TAARNHØJ
Sublimt sceneshow og en intelligent humor, som vækker stof til eftertanke. Jacob Taarnhøj er en sand verbalekvilibrist, og hans helt unikke fortællestil gør ham til en oplevelse på scenen. Gør jer selv den tjeneste at booke denne fremadstormende komiker, som bliver et af dansk stand-up comedys helt store navne i fremtiden. Jacob Taarnhøj optræder både på dansk og på engelsk.

Du kender ham fra
’Zulu Comedy Galla’, hvor han i 2017 vandt Talentprisen efter blot fire år tidligere at have været et af ’De nye håb’, finalen i ’DM i stand-up’ 2017, Frank Hvams minitour ’NYT’, ’Comedy Zoo on Tour’ og optrædener rundt omkring i landet – ikke mindst i Aarhus, hvor han er formand for den lokale stand-up comedy club.

Om Jacob Taarnhøj
Jacob Taarnhøj er en komiker, som det i dén grad er blevet værd at holde øje med, efter han i 2017 har fået sit nationale gennembrud med Talentprisen i ’Zulu Comedy Galla’. Han er nemlig allerede en erfaren og aldeles scenevant herre, der med charme og sprogligt overskud formår at holde publikum i sin hule hånd hele vejen frem til den forløsende latter. Hans comedy består af usædvanligt indlevende iagttagelser tilsat en stædig undren, som får absurditeten i hverdagens gøremål og aktiviteter til at stå klokkeklart frem for tilhørerne – og får os til at knække sammen af grin.

Den oprindelige fynbo debuterede med et brag af en succes, da han i 2012 vandt stand-up konkurrencen for helt nye talenter, ’De Nyeste Nye’. Han har været en af de drivende kræfter bag stand-up scenen vest for Storebælt som hyppigt optrædende og tidligere formand for Stand-up Comedy Aarhus, og i 2013 banede hans komiske evner vej for at kunne optræde som et af ’De nye håb’ ved ’Zulu Comedy Galla’ og på Frank Hvams mini-tour ’NYT’.

I 2017 kvalificerede Jacob Taarnhøj sig til finalen i ’DM i stand-up’ med et fantastisk sæt, hvor han fortæller om det danske sprogs ulogiske opbygning – i og med at det kun lyder korrekt, når det er stavet forkert. Han fortsatte sin optræden rundt om i landet – blandt andre sammen med veteraner som Brian Mørk, Lasse Rimmer, Thomas Hartmann og Jesper Juhl – og ved årets slutning blev han tildelt Talentprisen ved ’Zulu Comedy Galla’.

I foråret 2018 kunne Jacob Taarnhøj blandt andet opleves på ’Comedy Zoo on Tour’ med Dan Andersen og Mikkel Rask.

Jacob Taarnhøj booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen