Jacob Holt

Jacob Holt

Jacob Holt har læst HF enkeltfag på fjernstudie. Dette var før, han lærte at håndtere sin angst og det pinte ham at han ikke kunne være i en klasse med andre kursister. Efterfølgende har han fået nogle værktøjer som han kommer ind på i begge foredrag. Planen er at han i det nye år vil på højskole. Netop for også at springe ud af sin komfort-zone og fortælle sin sociale angst, at i sin krop er det ham, der bestemmer – og ikke angsten.

Jacob Holt er kendt fra TV.

Foredrag af Jacob Holt:

Foredrag 1: Du er god nok som du er! – om mobning
Hovedemnet for Jacobs foredrag vil overordnet set være for at oplyse om mobning. Dele ud af egne erfaringer, hvordan han håndterede det at blive mobbet og den sociale angst, som det medførte. Han vil fortælle om hvad det har gjort ved ham og efterfølgende hvad han har gjort for at opbygge den ødelagte selvtillid.

I foredraget kommer han ind på hvordan han har omvendt sin mentalitet fra ”Jeg kan ikke” eller til ”Jeg kan godt!”

Foredrag 2: Mig og mine indre dæmoner – om social angst
I det foredrag, som han skriver på for tiden kommer han også ind på sine indre dæmoner. Angsten for at være i større forsamlinger, angsten for at møde nye mennesker og hvad det har gjort ved ham før han lærte at kontrollere den sociale angst. Jacob kalder det sine indre dæmoner, fordi at det længe har forhindret ham i at gøre hvad han vil. At være social.

De 2 foredrag kan også kombineres.

Foredrag med Jacob Holt booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen