Isabella Smith

Isabella Smith

Isabella Smith (f. 1958) er direktør for internetforretningen Isabella Smith Aps og forfatter til flere bøger om mad og have, senest ’Blomster og buketter’ (Politikens Forlag 2008). Hun var vært i programmet ’ISABELLAS’ på TV 2 gennem flere sæsoner og skabte livsstilsmagasinet af samme navn. I disse år arbejder hun på et internationalt eksportgennembrud med en række grønne rengøringsmidler og sæber, der forhandles af førende varehuse og butikskæder i bl.a. England, USA, Tyskland, Kina og Italien.

Foredrag af Isabella Smith:

Foredrag 1. Blomsterbinding
Med baggrund i sin store skærehave på Hesede Hovedgård fortæller Isabella Smith hvordan man får mest ud af blomsterne i sin egen have, når de skal bruges til buketter: Hvilke blomster skal man vælge at dyrke – og hvordan gør man? Hvordan sætter man farver sammen? Hvordan binder man en smuk buket og hvordan får man den til at holde i vasen? Isabella Smith er aktuel med bogen Blomster og buketter.

Foredrag 2. Grib bolden – en iværksætter fortæller
Hvad skal der til for at starte en virksomhed – og få det til at lykkes? Isabella Smith skabte på få år en internetbaseret livsstilsbutik med over 100.000 kunder i Danmark, hvorefter hun gik konkurs og startede forfra. Hun har desuden lavet sit eget livsstilsmagasin og senest udviklet sin egen linje af grønne rengøringsmidler, der bliver eksporteret til store dele af verden. I dette foredrag fortæller hun om alt det, der skal til, fra ideen opstår, til man tager chancen og fører den ud i livet.

Foredrag med Isabella Smith booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen