IdaP er aktuel på: Spotify, iTunes, Google Play samt mange andre digitale medier.

Ida er født i 2003. Hverdagen går med lektier, familien og veninderne men også med sin manager og producer i aWhatAboutP Productions studie, hvor hun altid er i gang med et nyt projekt til hendes fremtidige numre.

Hendes repertoire tæller lige nu 8 sange med hver deres lyd i en blanding af ballader til tidens up-tempo musik. Nye sange er dog på vej. I 2018 optrådte hun på sin egen første koncert på en musikcafe i Ringsted.

Hun optrådte til ”En til væggen” gallamiddag for hjemløse, og i maj 2018 optræder IdaP til Hus Forbi’s indvielse af deres nye lokaler samt Egebjerg Sommerkoncert i juni 2018.

IdaP er også med i puljen på karrierekanonen på DR.

IdaP er en ældre sjæl i en ung krop. Dette kommer til udtryk i hendes tekster og hvordan hun udtrykker sig når hun fremfører dem. Hun har en unik “tone of voice”, der har sin helt egen streg.

IdaP kan være en genert ung pige udenfor scenen, men ligeså snart hun går i gang med at synge, om det er i studiet eller live, så går hun ind i sine sange og bliver en autentisk musikalsk oplevelse. En oplevelse der sætter sig i ens sjæl, der kan ramme selv den mest garvede lytter. Ida har nemlig en evne til at ramme med sin fortælling og hun skriver selv sine sange samtidig med at hun fortolker andres tekster, og gør dem til sin egen streg.

IdaP booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen