Ibrahim Faour

Ibrahim Faour

Ibrahim Faour er selvstændig entreprenør inden for social iværksætteri.

Foredrag af Ibrahim Faour:

Så kom dog ind i kampen, Danmark! (bogforedrag)

Foredraget til komme ind på følgende emner:

Motivation
Ibrahim Faour og Alper Sahins bog kommer med flere bud på, hvordan Danmark kan frembringe unikke personligheder inden for fodboldens verden – og ser på, hvordan fodboldklubberne med fordel kan skele til de danske erhvervsvirksomheder, der klarer sig allerbedst. De oplever i samfundet at blive hæmmet mere og mere af janteloven, og de glemmer helt at hylde deres helte, når de gør noget ekstraordinært, eller bare fortælle vores ansatte, spillere eller elever, at de faktisk skal klappe sig selv på begge skuldre.

Ledelse
Det er tid til at revolutionere ledelsesfilosofien og taletudviklingen for at finde frem til “Det forsvundne guld”. Hvordan leder vi mangfoldigt/diversitet inden for erhvervslivet og sportens verden? Hvordan håndterer vi talenter med kant?

Fodbold
Som det er nu, opdages adskillige fodboldtalenter ikke – mange af de lidt anderledes spillere, der måske har en anden attitude end den gængse danske fodboldspiller, sorteres simpelthen fra på et alt for tidligt stadie. Hvordan kan vi i Danmark fremme unikke personligheder med kant og kreativitet, som tør tænke ud af boxen, og gøre det som andre ikke tør. Fx. Zlatan typer som uforfærdede tør gå efter guldet. Dem hvor træneren siger hop, så siger de ikke hvor højt, men hvorfor?

Sport
Hvordan får vi flere unikke personligheder i sport og erhvervsliv som tør bryde med janteloven? Hvor er vores Zlatan Ibrahimović? Eller vores nye udgaver af enere som Anja Andersen og Peter Schmeichel?

Historiefortælling
Der er kommet markant flere til med anden etnisk baggrund, og regnestykket er tilsyneladende simpelt: Vi er nødt til at følge med udviklingen og lade den globale verden integrere sig med vores ’dannebrogssamfund’. Vi har brug for folk udefra til at bidrage med den innovation, nytænkning og knowhow, som er nødvendig for at sikre fortsat vækst og velstand i en knivskarp, international konkurrencesituation. Derfor skal vi også turde gøre det, vi ikke er vant til. Fx. ved som leder at danne en tæt, personlig relation til den enkelte medarbejder og tackle vedkommende på en måde, der er tilpasset dennes individuelle behov.

Foredrag med Ibrahim Faour booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen