Hugo Mortensen

Hugo Mortensen
Foredrag af Hugo Mortensen:

Hvordan man kommer igennem livet på trods af usportslig kropsbygning, manglende kvindetække og stærkt begrænsede intellektuelle ressourcer.
Foredraget er simpelt hen en gennemgang af Hugo Mortensens tilværelse og spænder over både skolegang med indlæringsproblemer og jævnlige ørefigner, en mislykket militær karriere, hvor ønsket om en admiralstitel så skammeligt gik til grunde. Kærlighedslivet – herunder fænomenet kærestesorg vil også blive berørt på smukkeste vis.

Herefter mit virke som tørvegraver/tipvognslokomotivfører i Store Vildmose – inden vi kommer til min tilværelse som politimand, hvor jeg berører forskellige sager, som jeg har været involveret i.

Lad det være sagt med det samme, siger Hugo Mortensen. Ingen bliver klogere af at høre mit indlæg (som varer ca. 1 time). Jeg har dog erfaring for, at mine tilhørere har haft en absolut munter oplevelse – da jeg på anbefaling af tidligere tilhørere har aflagt besøg mange steder. Herunder adskillige årsmøder/generalforsamlinger i forskellige Dagli’Brugser/SuperBrugser, samt seniorklubber, husmoderforeninger, fagforeninger, menighedsrådsarrangementer, runde fødselsdage og sågar et guldbryllup……!

……………..Så helt elendigt har det nok ikke været.

Foredrag med Hugo Mortensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen