Helena Drewes

Helena Drewes

Foredrag af Helena Drewes:

Hvorfor er magt så vigtigt for russerne?

– og hvorfor er det så svært for os at forstå?

Rusland er et land fysisk tæt på Danmark. Det tager kun 2 ½ time at flyve til Moskva, og alligevel er det kulturelt og historisk meget langt fra vores hverdag.

  • Hvad foregår der derovre?
  • Elsker de alle sammen Putin?
  • Hvordan ser de på os?
  • Hvor er de på vej hen, og hvilken betydning har det for os i Danmark?

Det er Helena Drewes udgangspunkt, når hun fortæller om det store land.

Hun har siden 1996 rejst, boet, og arbejdet Rusland , og kender om nogen landet indefra. Blandt andet har hun sammen med sin ex-mand haft 6 skobutikker. I dag arbejder hun dels med at udbrede viden om økologisk landbrug i Rusland, og dels som interkulturel træner for virksomheder. Så hvad enten I som virksomhed har brug for en bedre forståelse af Rusland, eller bare gerne vil prøve at forstå hvad der sker inde i hovederne på vores naboer, kan vi varmt anbefale dette foredrag.

Helena er en humoristisk og rutineret foredragsholder, og gennem sin mangeårige praktiske erfaring giver hun tilhørerne et sjældent indblik i den russisk hverdag. Hun har desuden blogs på både dansk, engelsk og russisk.

Helena Drewes er en fantastik fortæller, der om nogen kan løfte sløret for, hvad der udspiller sig i dagens Rusland. Gennem sit mangeårige virke i russisk erhvervsliv har hun gjort sig et hav af erfaringer om den kultur, det sindelag og de traditioner, der ligger til grund for de moderne russere og hvordan de tænker – både om sig selv og om den globaliserede verden. Ud over at være en aktiv del af det russiske erhvervsliv har hun skrevet bøger om økologiske fødevarer, idet hun udover detailhandel har beskæftiget sig meget med fødevarer. Helena Drewes fortæller med humor, vid og engagement om Rusland og om russiske forhold. Hun er inspirerende, sjov, vidende og underholdende på én gang, og jeg kan varmt anbefale hende til ethvert foredrag om Rusland.
Sigurd Barrett, Forfatter, pianist og tv-vært

Helena er en sjov og levende fortæller, der får det grå, kedelige og kolde Rusland til at blive farverigt, interessant og nuanceret.
Caroline Røntved. Arrangør, Frederikshavn Kommunes Biblioteker”

Foredrag med Helena Drewes booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen