Halfdanskerne

Halfdanskerne
Visefortolkning i topklasse

Siden Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold i 2008 begyndte deres samarbejde om at arrangere og fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, er det kun gået en vej – fremad. År efter år er det blevet til flere og flere udsolgte koncerter i hele landet, og det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når HALFDANSKERNE er på plakaten.

Trioen har nemlig alt hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante og aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner, og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som fyrer den af på scenen og akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger. Samlet set leverer de en koncertoplevelse i absolut topklasse.

HALFDANSKERNE har allerede været landet rundt flere gange. Trioen har leveret det ene successhow efter det andet, og er i stand til at tiltrække et stort og engageret publikum hvor end de kommer frem. Det er blevet til 4 CD-udgivelser, senest ”De største sange”, som udkom i februar 2017 på det ansete pladeselskab Exlibris, har været på flere hitlister, og lige som de tidligere albums har kunnet høres i DR. De har også lavet tv og lokalradio, og har en stor skare af begejstrede fans, som følger dem på facebook, Youtube og andre sociale medier. Book HALFDANSKERNE, og få en forrygende aften med visefortolkning i topklasse, fuld gang i den på scenen og masser af humor.

Halfdanskerne booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen