H.C. Andersens Strygekvartet

H.C. Andersens Strygekvartet

H.C. Andersens Strygekvartet Nattergalen Et spil-levende portræt. En musikalsk og medrivende eventyr-fortælling. Det er for børn og voksne. Ved…

Læs mere
Book H.C.

H.C. Andersens Strygekvartet

Nattergalen

Et spil-levende portræt. En musikalsk og medrivende eventyr-fortælling. Det er for børn og voksne.

Ved et poetisk kunstgreb bliver publikum vidne til digterens skabende øjeblik. H.C.Andersen står på scenen i egen, høje og særprægede figur. Han er veloplagt, klar til digte, – til at fremføre sit seneste mesterværk. Digteren sætter sig. De 4 musikere på scenen samler sig til ét. Til Danmarks yngste strygekvartet. Der er eventyr i luften, den vibrerer som musik. Digteren griber om fjeren, kigger opad og trækker vejret: “I Kina, ved i jo nok…

Aleksandre Zapolski´s musik spænder fra romantisk, rørende, forårsgrøn harmoni over abrupte, rytmisk opsplittede fragmenter til et mørkt modulerende, fortvivlet krat. Forestillingens unge søskendeflok undervises til daglig af Aleksandre Zapolski. Den anerkendte russiske violinist og komponist viser med værket et dybt kendskab og hengivenhed til eventyrdigterens fortælle-kunst.

Forestillingen fortæller eventyret om den lille syngende fugl, der bliver bortvist. Natur fortrænges og erstattes af menneskeskabte indretninger. Kejseren bliver syg og kan ikke leve, – men dog kommer den lille levende nattergal tilbage og synger døden fra kejserens hjerte.

• Virtuost dukkespil af diplomuddannet dukkefører
• Berigende poesi.
• Betagende at børn og unge kan spille klassisk musik på højt niveau.
• Bevægende at opleve dukkespilkunst, der hylder vores verdenskendte digter.

Koncert-fortællingen fortryller både voksne og børn og varer ca. 35 min.

Medvirkende:
Dukkemager Christina Meisl
Dukkespiller Sven Haarder
Cello Silke Meisl
Bratsch Karla Meisl
Violin Viola Meisl
Violin Silas Haarder

Strygekvartetten, hvis medlemmer er fra 11-19 år, kan endvidere engageres til andre musikalske opgaver som receptioner, indslag i arrangementer eller deciderede koncerter. Stort repertoire. Wiener klasssik, salon, danske sange, julesalmer m.m. H.C.Andersen figuren kan ligeledes engageres separat som poetisk og udtryksfuldt onemanshow. Der tilbydes flere formater i forhold til varighed og målgruppe samt mulighed for tysk, engelsk eller kinesisk version.

H.C. Andersens Strygekvartet booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

 

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular