Gitte Madsen

Gitte Madsen

Foredrag af Gitte Madsen: Foredrag 1: Hvornår er verdens lykkeligste nation allergladest og hvorfor?  Mød tidligere livsstilsekspert i Den…

Læs mere
Book Gitte
Foredrag af Gitte Madsen:

Foredrag 1: Hvornår er verdens lykkeligste nation allergladest og hvorfor? 
Mød tidligere livsstilsekspert i Den 6. Sans og Underholdningschef på TV 2 Gitte Madsen i et provokerende, rammende og humoristisk foredrag omkring hvad vi danskere samles om og hvorfor i dag. I en fragmenteret hverdag, hvor “trusler” mod den danske hygge lurer bag hver en overskrift, er jagten på fællesskab mere intens end nogensinde. Og tiden er knap, for forslagene til, og meningerne om, det perfekte liv står i kø for forme den hverdag, vi så gerne vil have til at hænge sammen. Hør hvorfor mænd dyrker ekstremsport mens kvinder uddanner sig til coaches og yoga trænere. Og hvorfor børn hellere vil fange Pokemons end lege fanger med hinanden.Få et bud på hvorfor vi har tid til timevis af fokus på sociale medier og foran TV’et, når vi ikke har haft tid til at have gæster siden jul. Som en af Danmarks første livsstilseksperter giver Gitte Madsen giver et personligt bud på og indblik i den folkelige dagsorden anno NU – og åbner debatten om hvad der i virkeligheden gør os glade. Allesammen – på én gang.

Foredrag 2: Bagom dansen – alt det du gerne vil vide om fjernsyn!
Få en sjælden personligt personlig beretning fra frontlinjen om livet og hverdagen bag skærmen på nogle af Danmarks største underholdnings succeser på TV. Mød tidligere livsstils ekspert i Den 6.Sans og Underholdningschef på TV 2 Gitte Madsen i en hæsblæsende humoristisk quickstep gennem det kæmpe arbejde og de ofte uventede udfordringer og overraskelser, der ligger bag, når vi samles foran TV’et, og programmer som Vild med dans og Toppen af poppen går i luften. Der er god tid til at spørge om alt, hvad du gerne vil vide om fjernsynet. Og du får svar på hvad det egentlig er der samler os danskere foran TV’et i dag.

Om Gitte Madsen
Gitte Madsen er tidligere leder af Frontløbermiljøet og én af initiativtagerne til den nu 25 årige uddannelse KaosPiloterne i Århus. Efter en karriere som strategisk planner i reklamebranchen, blev hun en af Danmarks første livsstilsekspeter i TV programmer som Kender du typen? og Den 6. Sans. Efter 13 år som Underholdningschef på TV 2, hvor hun blandt meget andet var front kvinden bag succeser som Vild med dans, Smid tøjet, Danmark og Toppen af poppen, er hun i dag ideudvikler, strategisk mediekonsulent, forfatter og foredragsholder.

Foredrag med Gitte Madsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

 

Fotograf: Miklos Szabo

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular