Du kender ham bl.a fra:
“DM i stand-up”, som han vandt i 2010, stand-up-shows som: “Den Ægte Vare”, “Geo’s Garage”, “Ego Geo”, “Mit indre dyr”, “Gumball 3000”, Ekstra Bladets bagside, bogen “Ikk’ For Sjov”, showet “Kemo og comedy, som vært på Radio24syv og som vært for Comedy Aid 2015.

Det vidste du ikke om ham:
Geo mangler 37 sider i sit speciale for at kunne kalde sig Cand.mag. i dansk og engelsk.

Kort om Geo:
Med ham er der ingen kedelige middelveje. Hans shows er konsekvente, langt ude og af en ganske særlig klasse. Hverdagens banaliteter twistes til forunderlig uigenkendelighed. Og intellektuelle betragtninger kontrasteres af en imponerende og kropslig mimik. Med smittende energi og galskaben i behold holder han publikum på kanten af sædet og grinet solidt plantet i ansigtet. Geos suveræne timing vender, drejer og overrasker med skøre indfald og indholdsrig debatteren, som lader latteren rulle, mens de små grå arbejder … For tag endelig ikke fejl, bag galskaben hviler en glimrende begavelse, som man blandt andet også har nydt godt af i hans værtsroller ved “Comedy Aid” 2011 og på Radio24syv. Efter et længere forløb med sygdom er Geo blevet erklæret kræftfri. Han har skrevet en bog om kampen mod kræften “Ikk’ For Sjov”, der hurtigt kom på bestsellerlisten herhjemme og også førte til det følelsesladede og sygt sjove one man show “Kemo og comedy”, som nu er ude på dvd.

Geo var sammen med Brian Mørk vært for Comedy Aid 2015, der samlede ind til Red Barnet og deres arbejde for at bekæmpe mobning.

Pressemateriale

Geo er uden sammenligning den mest uforudsigelige og kompromisløse komiker i branchen. Hans sceneshow er surrealistisk, originalt, absurd og energisk. Geo formår at trække tæppet væk under selv det mest garvede stand-up-publikum, så de kan overgive sig helt og aldeles til den fascinerende oplevelse.

DM og bagsiden af EB
I 2000 vandt Geo “DM i stand-up”, og med sin optræden på den nu næsten legendariske teaterturné “Den Ægte Vare” slog den banebydende herre for alvor sit navn fast inden for dansk comedy. Siden har han givet mange eksempler på sit alsidige talent og medvirket i talrige produktioner på tv og det store lærred. Bl.a.:
Kissmeyer Basic (Zulu)
Åndehullet (DR2)
Rundfunk (TV2)
Hjerteflimmer (DR1)
Pigerne mod drengene (DR1)
Klovn (Zulu)
Hvor fanden er Herning (TV2)
Winnie og Karina (Biograffilm)
Ekstra Bladets Jul (EB.TV)
Ordet er mit (Teaterstykke)
Gumball 3000 (dokumentarserie på TV2 Zulu)
Tung Metal (sitcom på TV2 og TV2 Zulu)
Zulu Kvægræs (TV2 Zulu)

Udover tv har Geo i en årrække siden 2006 fungeret som bagsideskribent på lørdagens udgave af Ekstra Bladet, hvor han teede sig som Danmarks mest besværlige kunde. Alle artiklerne er filmet med skjult kamera og kan stadig ses på nettet.

Geo kunne i efteråret 2009 opleves solo rundt i landet i sit one man show “Mit indre dyr” og i oktober 2010 kunne han igen opleves live med nyt materiale til Comedy ZOO On Tour.

Geo har kunnet opleves som vært ved “Comedy Aid” – 2011 og som vært på Radio 24syv.

Efter et længere forløb med sygdom er Geo blevet erklæret kræftfri. Han har skrevet en bog om kampen mod kræften “Ikk’ For Sjov”, som hurtigt kom på bestsellerlisten herhjemme og som også førte til det følelsesladede og sygt sjove one man showet Kemo og comedy. At høre Geo fortælle om livet som cancerpatient og de groteske oplevelser, den rolle kan bringe med sig, er tankevækkende, livsbekræftende, tragikomisk og hylende morsomt.

Bonusinfo
I 2009 debuterede Geo som børnebogsforfatter med bogen “Stå op historier”.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen