Frank Hvam

Frank Hvam

Du kender Frank Hvam fra:
Samarbejdet med Casper Christensen i bl.a. ”Casper og Mandrilaftalen” på DR2 og ”Klovn” på TV2 Zulu, der også er blevet en kæmpe succes på film med “Klovn – The Movie” og i 2015 “Klovn 2”. Men også fra one man shows som “LIVE09” live tour sammen med Casper Christensen,. “Nu som mennesker” og senest one man showet “Upassende”, som han også var nomineret til årets komiker for ved Zulu Comedy Galla 2014.

Frank kan finde på at snakke om:
Godt spørgsmål.

Det vidste du ikke om ham:
Frank spiser ikke mad lavet af børn. Og så bliver han googlet meget sammen med ordene kone, kæreste og nøgen – ikke at de behøver have noget med hinanden at gøre …

Kort om Frank Hvam:
Frank Hvam er en af landets mest efterspurgte komikere, fordi han er helt, helt sin egen – med en helt, helt pudsig form for comedy. Vi mødte første gang hans sans for humor i ”Mandrillen”, vi begyndte at sætte pris på den i ”Langt fra Las Vegas” – og den er nærmest blevet synonym med sitcommen ”Klovn”, som vi elsker sæson efter sæson. Frank Hvam betragter sig selv og verden og funderer over tingenes tilstand.

Pressemateriale

Frank himself
Siden stand-up-debuten har det veludviklede kropssprog og den lettere kluntede adfærd været Frank Hvams varemærke. En sammensat komiker, som kombinerer det lavkomiske med det begavede – en uforudsigelig blanding af genitalier og politik. Hans optræden er lun, lystbetonet og legende – pjat og indignation, krydret med en veludviklet sans for egen idioti.

Så tæerne krummes
Som medskaber af og hovedrolleindehaver i ”Klovn” har Frank Hvam sammen med makkeren Casper Christensen lagt Danmark for sine fødder. Med stærke referencer til deres eget liv leverer de to komikere komik, der har fornyet komedieserien i Danmark, og serien vil uden tvivl gå over i historiebøgerne som den bedste danske sitcom nogensinde. I rollen som den kejtede Frank, brillerer Frank med provokerende statements og utilpasset adfærd, så tæerne krummes og lattertårerne triller. Konceptet blev i 2010 lanceret på det store lærred og er den mest sete danske film i 2010, ligesom den nu er på listen over største danske filmsucceser. I efteråret 2015 kommer endnu en Klovn Film: “Klovn Forever”.

Tidligere succeser tæller (også sammen med Casper Christensen) “Langt fra Las Vegas” og det dogme-agtige DR 2 program “Casper og Mandrilaftalen”.

Frank Hvam har senest kunnet opleves i sit one man show “Upassende”, der også sikrede ham en nominering som årets komiker ved Zulu Comedy Galla 2014.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen