Flemming Krøll

Flemming Krøll

Flemming Krøll er en kunstner, der kan synge, underholde og begejstre et publikum.  Flemming er direktør for Nykøbing Falster…

Læs mere
Book Flemming

Flemming Krøll er en kunstner, der kan synge, underholde og begejstre et publikum.  Flemming er direktør for Nykøbing Falster revyen, som han kører med stor succes. Når tiden tillader det, er han på landevejen med sit soloshow.  Flemming er et godt indslag til festen.  Komik, sang og underholdning

Foruden at være en suveræn visesanger, er han i dag en af vore mest morsomme kunstnere, der efterlader sig en række af latterkaskader i alle sammenhænge.

Publikum ligger flade af grin, når han ruller sig ud med sine modeller af Thorbjørn, den gæve nordjyde fra Pandrup på skitur i Norge eller til ”Truckertræf” i Esbjerg, og den glade gæstearbejderen Achmed.
– modeller skabt af ham selv.

Han er en mester i Stand-up, sjove revyviser og monologer. Han er en fremragende konferencier og toastmaster.

Lad Flemming Krøll være Deres næste kvalitative og morsomme indslag.

Flemming Krøll booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular