Flemming Jensen

Flemming Jensen

Show / konferencier / foredrag Der er tale om udpræget UNIK KOMIK i mødet med denne herlige og yderst…

Læs mere
Book Flemming
Show / konferencier / foredrag

Der er tale om udpræget UNIK KOMIK i mødet med denne herlige og yderst humørfyldte skuespiller. Flemming Jensen er ordets trold. Han vender på en tallerken, griber en bold i luften, målretter sine shows efter ønske, således at oplevelsen bliver optimal – hver gang.

Flemming Jensen synger, spræller, tryller og vitser, så det er en fryd. Hans monologer er selvfølgelig selvskrevne, der gør, at stoffet rammer som det skal.

Flemming Jensen har været med til at grundlægge genren som vi kender den i dag, ved at gå i front med en stribe af forskellige shows og optrædender, der har dannet skole – f.eks. ´Jensen Tonajt´. Mange af nutidens unge stand-up komikere holder Jensen i høj anseelse, fordi han også var en af de første der begyndte at benytte nogle af stand-up genrens klassiske virkemidler i sine shows. Med en timing i verdensklasse, et særligt blik for nuancer, et blik for at finde eller selv skrive den gode tekst samt et konstant højt niveau i samtlige sine optrædender har Flemming Jensen placeret sig selv som en af de allerstørste entertainere gennem tiderne i dansk showbusiness.

Flemming Jensen har dog altid insisteret på at være alsidig, og har således begået sig i stort set alle genrer fra børne-tv, til en lang række succesfulde shows med Jesper Klein, julekalender (Nissebanden), tv-dramatik, film, osv., osv.

Flemming Jensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular