Flemming Enevold

Flemming Enevold

Flemming Enevold leverer professionel og top underholdning til firmaer og private og til enhver lejlighed og pengepung. Han kan…

Læs mere
Book Flemming

Flemming Enevold leverer professionel og top underholdning til firmaer og private og til enhver lejlighed og pengepung. Han kan løse enhver opgave omkring dit underholdningsarrangement uanset størrelse og art. Har du brug for en erfaren konferencier, der sikrer en underholdende, varieret og veltilrettelagt fest? Vil du have musikalske indslag fra show- swing- eller musicalgenren? Et enkelt musikalsk indslag eller en hel aften med dansemusik og 14-mands Big Band? Eller vil du have hjælp til at udvikle og gennemføre et specialarrangement fra a-z? Mulighederne er mange.

Uanset hvad du ønsker, gør Flemming det hurtigt, enkelt og effektivt, og indenfor en økonomisk fair ramme.

Flemmings særlige styrke er, at hans erfaring, kompetencer og netværk bygger på mere end 25 års erfaring indenfor professionel underholdning, film og teater. Alle arrangementer skræddersys til lige præcis dit behov, og det vigtigste er at give kunderne en unik oplevelse.

Flemming Enevold booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular