Finn Nørbygård

Finn Nørbygaard

Underholdning, konferencier og foredragsholder Konstant i front baner Finn Nørbygaard sig vej frem over de danske scener, i et…

Læs mere
Book Finn
Underholdning, konferencier og foredragsholder

Konstant i front baner Finn Nørbygaard sig vej frem over de danske scener, i et evigt Tour de France udbrud.

Senest har Finn i selskab med makkeren Jacob Haugaard turnéret landet rundt med det meget anmelder roste show “Finn & Jacob – vender tilbage”.

Siden slutningen af 90erne har Finn’sk Fjernsyn hver uge invaderet Danmark med over 1 million seere. Her har Nørbygård fra sin stol midt i et publikumsfyldt studie ugentligt kunne berette om løst og fast i livet, krydret med en lang række sketches.

Forud for den omfattende landsturné i 2005 kunne han endvidere nydes i det ugentlige program “Finn og Jacob – vender tilbage” på TV2.

Finn Nørbygaard har gennem snart 3 årtier med sin markante, tørre, jyske stil vundet danskernes hjerter – på begge sider af ”Bæltet”! Bag den godmodige facade gemmer sig nemlig et satirisk talent i verdensklasse og en arbejdsnarkoman, der ikke sparer hverken sig selv eller sine kolleger når et nyt show, en film eller en ny serie af tv programmer skal færdiggøres. Når det kommer til stykket er Finn en mand med mange facetter:   en overraskende god sanger, en fantastisk imitator og en komiker der på sin helt egen måde rammer den danske mentalitet.

Han er en ener, med et one man show, der vil noget. Finns originalitet og opfindsomhed kender ingen grænser. Derfor er han også en af de mest populære komikere i landet.

Hans mange shows sendt i TV har gjort ham til en elsket kunstner. Tænk bare på hans opfindsomhed med Finn´sk Fjernsyn” eller hans originale model af en manager ”Karl Einar Booking”.

En aften med Finn Nørbygaard – er en aften, hvor komik, sang og skuespil går op i en højere enhed, naturligvis kædet sammen af Finn Nørbygaards finurlige charme..

Finn Nørbygaard kan også bookes som konferencier og foredragsholder.

Finn Nørbygaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular