Farshad Kholghi & Mads Keiser

Farshad Kholghi & Mads Keiser

 Kholghi & Keisers Juleshow Kholghi & Keiser er klar med juleunderholdningen 2017. Det er løjer og julesange for voksne. Det er…

Læs mere
Book Farshad
 Kholghi & Keisers Juleshow

Kholghi & Keiser er klar med juleunderholdningen 2017. Det er løjer og julesange for voksne. Det er nissequiz og sandheden om, hvad der egentlig skete i stalden. Det er masser af ho-ho-ho og Rudolf med Den Røde. Det er underholdning, når det er sjovest.

De to erfarne herrer har skruet et show sammen, der på sin helt egen måde svinger mellem stand up comedy, sang og musik, vanvittige historier og fjogede syng-med indslag.

Oplagt til julefrokoster, firmafester og julehygge – eller bare som en virkelig overraskende mandelgave.

Så book nu – og undgå voldsom trængsel og alarm!

Kort om Farshad
Skuespiller, entertainer og foredragsholder. Farshad er markant kraft i dansk revy, han er medlem af comedy-gruppen Den Nøgne Sandhed” og manden bag succesfulde soloforestillinger som bl.a  Alle veje fører til Vojens og BØH! – En komedie om angst.

Kort om Mads
Entertainer, foredragsholder og journalist, tv-vært på DR og TV2, Med en fortid i comedy-gruppen Plat og som skuespiller på Det kongelige Teater. Mads har bl.a også lavet solo-standup show som Enestående og Tango med Charles.

Kholghi & Keiser er oplagt til firmaevents, julefrokoster, konferencer, seminarer, kundemøder, festmiddage, generalforsamlinger osv.

Showet målrettes gerne efter arrangement og kundes ønsker.

Sagt om de to herrer

“Der er stor ros til Kholghi og Keiser. De leverede et flot og morsomt show, der favnede vore deltagere. Det var også tydeligt, at de havde forberedt sig til specielt denne målgruppe, – kort sagt: det var endog meget godt.”
Karsten Suhr. Formand for Danmarks Privatskoleforening

“Sjældent har jeg leet så meget og sjældent har jeg fortalt så meget, da jeg kom hjem”.
Aabenraa Kommune, Jette Larsen

Om Kholghi & Keiser:

Mads om Farshad
‘Han har vist mig meget. Især nye dybder af gode danske ord som ‘uhumsk’, ‘fedtsyl’ og ‘lummer’. På persisk betyder Farshads navn ‘modvilje mod hakket kød’. Og det betyder det også på dansk. Underligt.’

Farshad om Mads
‘Mads meget glad for naturen – hvilket i den grad kan undre. Især når man ser, hvad naturen har gjort ved ham.’

Farshad Kholghi & Mads Keiser booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular