Fabian Petersen

Fabian Petersen

Fabian Petersen er født 1975 og er uddannet coach indenfor personlig udvikling med speciale i kognitive adfærdsmønstre. Sideløbende er han også film- og musikproducer i studiet aWhatAboutP Production & radio/tv vært på streaming programmet Fedt! Det er fredag.

Foredrag af Fabian Petersen:

Da solen gik ned – et foredrag om at finde vejen tilbage til livet igen

Lad dig rive med i en spændende beretning om hvordan du kommer tilbage til livet igen efter at have været det tætteste du kan komme på døden.

Natten til d. 12. november 2001 blev en livsændrende og skelsættende dag for Fabian Petersen. Dagen der sluttede som for de fleste, endte med at vende op og ned på Fabians liv, da nattens oplevelse sendte ham i koma i 5 døgn og var af så voldsom karakter at man kan undre sig over hvordan det var muligt at overleve.

Kom og hør foredraget hvor Fabian Petersen fortæller om oplevelsen men mere vigtigt fortæller om, hvordan han fandt vejen tilbage til livet ved hjælp af beslutsomhed, positive tanker & den åndelige verden.

Fabian har siden oplevelsen brugt sit liv på at hjælpe og støtte mennesker i at se det positive i hverdagen uanset hvor man er i sit liv.

Foredrag med Fabian Petersen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

 


1000 tak for en fantastisk aften, du har virkelig give min kone og jeg noget at tænke over – nemlig hvor heldige vi er og har været igennem hele livet. Vi har startet vores dog i dag med “Det bliver en god dag”.

* * * * * Henrik Mikael Hansen


Et tankevækkende, chokerende og livsbekræftende foredrag. Fyldt med visdom af så stærk karakter, at jeg i min vildeste fantasi aldrig havde troet, at jeg skulle høre en så kraftfuld livshistorie. Fortalt med ægthed, varme og etik for sit bagland. Jeg blev rørt i hjertet og vil huske dine ord. Tak Fabian for mødet med dig.

* * * * * Jazmin Demnat


En almindelig karismatisk fyr med en helt utrolig uhyggelig historie der på yderst interesantvis fører os igennem nærdødsoplevelse og på humoristisk vis gengiver sjove og sære oplevelser fra hans tid i koma og efter opvågning. Hele denne fortælling afsluttes med et helt igennem positivt livssyn, som vi alle kan læse at tage med os ind i vores liv.

* * * * * Lis Philipsen


Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen