Erik Meier Carlsen

Erik Meier Carlsen

Erik Meier Carlsen er forfatter og journalist, politisk kommentator ved Dagbladet Information, tidligere chefredaktør på B.T. og Information, politisk redaktør Det Fri Aktuelt og Ugebrevet Mandag Morgen.

Forfatter af bl.a.: “Tilstedeværelsen – Dalai Lamas liv & lære” (Politikens Forlag, 2007) Den fjerde Alliance (Gyldendal 2007) De overflødiges oprør (Centrum 2001), forskningsleder og medforfatter bag “Politisk Journalistik”, DJH 1999.

Erik Meier Carlsen har fulgt dansk politik på nærmeste hold i 32 år.  Han har rejst i Tibet, Bhutan og Nepal og modtaget undervisning af Dalai Lama og et stort antal tibetanske mestre og “genfødte Buddhaer”.

Erik Meier Carlsen kan holde foredrag om politik, religion og samfund efter aftale.

Erik Meier Carlsen har indenfor det seneste år udgivet både “Tilstedeværelsen” en anmelderrost,  fyldig og nuanceret skildring af Dalai Lama, hans buddhistiske tro  og Tibets nyere historie samt “Den Fjerde Alliance – om politik og religion i de nye danskeres Danmark””.

 “Bogen er en af de mest fascinerede og nytænkende analyser, som jeg længe har læst. Endelig siges der noget nyt i indvandrerdebatten. At læse bogen er som at læse en kriminalroman. Man kan ikke lægge bogen fra sig, fordi den faktisk har en løsning til sidst. Den er godt skrevet, folkelig og til tider elegant.”
Hans Hauge, Jyllands-Posten

Foredrag af Erik Meier Carlsen:

Erik Meier Carlsen holder genre foredrag om AKTUEL DANSK POLITIK, DANSK POLITIK I 25 ÅR, FOLK OG ELITE – den vigtigste spænding i dansk politik i dette tiår, INDVANDRING – UDFORDRING TIL DANMARK, MEDIERNE – POLITIKKENS NY ARENA, RELIGION OG POLITIK.

Erik Meier Carlsen taler også gerne om BUDDHIST I DANMARK, TIBET – MYTE OG REALITET, BUDDHISMEN, I TIBETANSKE KLOSTRE I TIBET, BHUTAN, NEPAL OG INDIEN

Endvidere emner efter aftale.

Foredrag med Erik Meyer Carlsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen