Erik Holm, f. 1972, er journalist, forfatter og blogger. Erik er ophavsmand til dokumentarfilmen “Jeg er stammer”, der er produceret af Dokumentarkompagniet og blev vist på TV2. Erik er uddannet journalist på Danmarks Journalisthøjskole med praktik på dagbladet B.T. Efterfølgende arbejdede han i en årrække som journalist og redaktør i Mediehuset Ingeniøren, hvorefter han kom til gravergruppen hos Jyllands-Posten/Finans. I 2011 var han medforfatter til debatbogen “Manddomsprøven – powerkvinderne kommer”. I dag arbejder han freelance i sit eget mediebureau, hvor han skriver for magasiner som Euroman og Ingeniøren samt en række virksomheder og organisationer. Han driver desuden bloggen Ordkriger.dk, der handler om livet med stammen.

Foredrag af Erik Holm:

Jeg st..stammer
Ca. 40.000-50.000 danskere anslås at stamme, og halvdelen er unge under 18. Stammen er et talehandicap, der kan påvirke hele livssituationen, forårsage mobning og give massive psykiske og sociale problemer. I visse tilfælde kan stammen blive et invaliderende handicap for livet.

I offentligheden er kendskabet til stammen så begrænset, som myterne er udbredte. Men hvorfor er det så svært at få ordene ud over læberne, når man stammer? Hvorfor stammer mennesker i det hele taget, hvordan opleves det ikke at kunne sige det, man vil, når man vil? Hvad ved vi om stammens årsager, og hvordan håndterer man sin stammen? Hvad gør man, hvis ens barn begynder at stamme?

Hør om dette og hør Erik Holms personlige beretning om den lange vej fra “svært kommunikationshæmmet” til undersøgende journalist. Se klip og fraklip fra TV2-dokumentaren, der for alvor satte stammen på Danmarkskortet. Hør om konger og kendte, få nedbrudt dine fordomme og opdateret din viden om dette gådefulde talehandicap i et levende og underholdende foredrag med et menneske, der selv kender alt til stammen.

Foredrag med Erik Holm booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen