Elisabeth Gjerluff Nielsen

Elisabeth Gjerulff Nielsen

Elisabeth Gjerluff Nielsen foredrag:

Musikalsk foredrag : Inspiration
At inspirere betyder både at indånde selv og indblæse andre. INSPIRATION betyder altså både at lade sig inspirere og inspirere videre. De to begreber hænger stærkt sammen for en kunstner, og i en ca 1 ½ time lang musikalsk rejse i egne værker – vil Elisabeth Gjerluff Nielsen (som gennem over 40 år har arbejdet med musik såvel som med TV/radio/og filmmedier – har skrevet og optrådt for børn for unge og for voksne – samt som forfatter og som foredragsholder )fortælle om sine erfaringer med egne inspirationer såvel som inspiration til andre , samt læse op og synge egne værker.

Foredraget er egnet til pædagoger, undervisere, bibliotekarer, kulturarbejdere, formidlere, institutioner, skoler – til temadag og til almindelig gensidig inspiration til det videre arbejde med at holde sig åben og nysgerrig på livet.

Musikalsk foredrag : Rettidig ømhed
Musik og menneskelige overvejelser. Sang, oplæsning, gerne debat og i al fald mindst een kinddans til de nye og gammelkendte sange (som En sømand som dig, Sotto voce og Holder øje med dig måske endda). Under alle omstændigheder tonerne af en række af Elisabeths sange som hun vil synge LIVE til medbragt orkester på USB-stik.

Og så snakkes der indimellem. Om tilværelsens mange inspirerende nuancer og facetter i forholdet mellem mænd – kvinder – børn – omsorg – kærlighed – seksualitet – liv – død – sorg og glæde . Livets vilkår, og hvad vi kan gøre noget ved og ikke gøre noget ved af alt det som kræver både rettidig omhu – men også en RETTIDIG ØMHED hvis det skal gøre ordentligt så vi kan inspirere hinanden.

Elisabeths nye ”koncertforedrag” RETTIDIG ØMHED (opkaldt efter Elisabeths seneste og meget velmodtagne album) er derfor hverken koncert eller foredrag, men både musik ord og levende samtale . I et møde hvor der bruges en time til halvanden i selskab med hinanden, med overvejelser på liv død og tidens gang samt en god del af Elisabeths sange fra 4o år i populærmusikkens tjeneste.

Elisabeth Gjerluff Nielsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

BIOGRAFI:

Født 16/8-1957 i Skjern

1976 Student Vestjysk Gymnasium Tarm . Herefter kort studie ( moderne og sammenlignende litteratur ) v Århus Universitet efterfulgt af diverse erhversarbejde fra plejehjem til værtshus mmm)

1978 Emigreret til Kbh. Uddannet Danmarks Radio/TV 1978-80 herefter ansat i B&U, indtil debut som sanger/sangskriver i rockgruppen VOXPOP 1980.

1980-83 4 albums ogomfattende turnevirksomhed med VOXPOP

Siden fortsat sangskrivervirksomhed som solist, med debut album ELISABETH (Hud mod hud, En sømand som dig, m flere) 1984 – og pt ialt 16 voksen cd-udgivelser og tilhørende turneren . Sideløbende hermed free-lance arbejde som radio/tv-medarbejder, skribent, komponist og sangskriver til andre grupper/solister såvel som tv, teater, film mm.

I 1999 debut som forfatter med børnebog/CDen Dr Dingeling og romanen Isdronningen -herefter videre løbende arbejde som sanger/sangskriver, musiker, komponist, tekstforfatter, producer, skribent og forfatter indenfor såvel voksen- som børnekultur. Seneste aktiviteter manus/musik til børneteaterkoncerter med datteren Rosa (fra Rouladegade) plus div. børneudgivelser/bøger samt bidrag UDKANTSBARN til antologien Min barndom i 60`erne og diverse klummer og kronikker Politiken, Berlingske Tidende. Seneste udgivelse voksen albummet RETTIDIG ØMHED !

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen