Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe

Eleonore af Schaumburg-Lippe

Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe har 12 års erfaring indenfor projektledelse, strategisk og diplomatisk kommunikation, journalistik og strategisk brug af de sociale medier. Arbejder som Film- og Teateranmelder på Kulturtid.dk, Boganmelder på Krigsvidenskab.dk og Kommunikationsansvarlig for Støt Soldater og Pårørende foruden at være foredragsholder, skribent og auktionarius til velgørenhedsarrangementer. Eleonore-Christine er uddannet Master i Sikkerhed og Diplomati, HD2.del i Organisation og Ledelse med speciale i Virksomhedskommunikation og Strategisk udvikling, dertil Multimediedesigner og Markedsøkonom.

Foredrag af Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe:

Foredrag 1: Prinsessens Rumænske Dannelsesrejse
Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe boede fra år 2010-2014 i Bukarest, Rumænen, hvor hun udover at bygge den Rumænske Reklamebrancheforening UAPR op, også var tilknyttet flere velgørende organisationer.  Eleonore-Christine er kendt for sin gode fortælleevne, krydret med billeder fra hendes “dannelsesrejse” til Rumænien og ikke mindst for hendes spændende, sjove og søde anekdoter om hendes liv som dansk kvinde og Prinsesse i Rumænien.

Foredrag 2: Min morfar – Kongelig Hoffotograf Poul Johansen ved Elfelt
Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippes morfar Poul Johansen var Kgl. Hoffotograf til sin død 18.august 1973. Han blev uddannet fra den meget prominente danske fotograf Peter Elfelt fra firmaet Elfelt. Poul Johansen var bedst ven med Kong Frederik d. 9, og under 2. Verdenskrig var han aktiv i den danske modstandsbevægelse, og ikke mindst blev han af den danske udenrigstjeneste i 1964 sendt til Grønland for at fotografere. Foredraget holdes med en masse skønne billeder fra Poul Johansens spændende liv og ikke mindst fra hans ægteskab med den norske Grethe-Inger Johansen min mormor.

Foredrag med Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen