Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe

Eleonore af Schaumburg-Lippe

Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe har 12 års erfaring indenfor projektledelse, strategisk og diplomatisk kommunikation, journalistik og strategisk brug af de sociale medier. Arbejder som Film- og Teateranmelder på Kulturtid.dk, Boganmelder på Krigsvidenskab.dk foruden at være foredragsholder, skribent og auktionarius til velgørenhedsarrangementer. Eleonore-Christine er uddannet Master i Sikkerhed og Diplomati, HD2.del i Organisation og Ledelse med speciale i Virksomhedskommunikation og Strategisk udvikling, dertil Multimediedesigner og Markedsøkonom.

Foredrag af Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe:

Foredrag 1: Prinsessens Rumænske Dannelsesrejse
Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe boede fra år 2010-2014 i Bukarest, Rumænen, hvor hun udover at bygge den Rumænske Reklamebrancheforening UAPR op, også var tilknyttet flere velgørende organisationer.  Eleonore-Christine er kendt for sin gode fortælleevne, krydret med billeder fra hendes “dannelsesrejse” til Rumænien og ikke mindst for hendes spændende, sjove og søde anekdoter om hendes liv som dansk kvinde og Prinsesse i Rumænien.

Foredrag 2: Min morfar – Kongelig Hoffotograf Poul Johansen ved Elfelt
Prinsesse Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippes morfar Poul Johansen var Kgl. Hoffotograf til sin død 18.august 1973. Han blev uddannet fra den meget prominente danske fotograf Peter Elfelt fra firmaet Elfelt. Kong Frederik d. 9 af Danmark var meget afholdt af Poul Johansen. Poul Johansen kendte altid sin plads som Kgl. Hoffotograf, og trådte aldrig over den “usynlige linje”, men bl.a. brevvekslingen mellem de to er med til at vise det venskab, som opstod gennem årene. Under 2. Verdenskrig var Poul Johansen bl.a. med til at sabotere Antisabotagechefen Ejnar Krenchel, og ikke mindst blev han af den danske udenrigstjeneste i 1964 sendt til Grønland for at fotografere.

Foredraget holdes med en masse skønne billeder fra Poul Johansens spændende liv, og der fremvises flere at de billeder, som Kgl. Hoffotograf Poul Johansen fotograferede, og flere billeder fra hans ægteskab med den norske Grethe-Inger Johansen min mormor.

Foredrag med Eleonore-Christine af Schaumburg-Lippe booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen