Eddie Skoller

Eddie Skoller

Hvordan får man englændere, tyskere, hollændere, japanere, nordmænd, franskmænd og selv svenskere til at more sig på dansk? Man…

Læs mere
Book Eddie

Hvordan får man englændere, tyskere, hollændere, japanere, nordmænd, franskmænd og selv svenskere til at more sig på dansk?

Man booker Danmarks mest internationale entertainer, Eddie Skoller.

Når Eddie Skoller ikke optræder med offentlige shows i Danmark eller udlandet, har man mulighed for at få underholdning i verdensklasse til lukkede firmaarrangementer, kongresser m.v.

Et Skoller ”For your eyes only” arrangement starter med at Skoller briefes om, hvilket formål arrangementet har, hvilke nationaliteter der vil være til stede og hvilket sprog der tales. Ud fra dette tilrettelægger Skoller så sit show optimalt.

Valget af underholdningsindslag er altafgørende for, at et festarrangement bliver en succes. Med et Skoller ”For your eyes only” arrangement er man sikker på at få entertainment i højeste klasse, bl.a. fordi Skoller på forhånd ved, hvilket publikum han står overfor. Et show, der naturligvis kan gøres mere personligt end det er muligt med de offentlige shows.

Som den internationale entertainer Skoller er, kan han optræde i vanlig stil på mange sprog, og netop behandlingen af sproget er én af de ting, der gør Skoller unik. Fire ud af fem shows foregår i dag på engelsk.

Et Skoller show er garanti for underholdning i verdensklasse. En sikker succes til det næste arrangement.

SKOLLER er International Entertainment
Som den internationale entertainer, SKOLLER er, kan han optræde i vanlig stil på mange sprog. Og netop behandlingen af sproget er én af de ting, der gør SKOLLER helt unik.
Fire ud af fem shows foregår i dag på engelsk.

Eddie Skoller booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular