Dorrit Willumsen

Dorrit Willumsen

Dorrit Willumsen er aktuel med bogen "Tjeneren og hans søster". Om bogen: Tjeneren og hans søster af Dorrit Willumsen…

Læs mere
Book Dorrit

Dorrit Willumsen er aktuel med bogen “Tjeneren og hans søster”.

Om bogen:

Tjeneren og hans søster af Dorrit Willumsen er en roman om en ældre kvinde, som elsker ensomheden, men altid kommer, når hendes syge bror kalder. Om kærlighed og drømme, hævn og store hemmeligheder – og om at længes efter friheden, men ikke altid opdage det, når man har den.

Dorrit Willumsen er forfatter til en lang række romaner, noveller, digte samt dramatik til radio, tv og teater. Har bl.a. udgivet “Knagen”, “Programmeret til kærlighed”, “Marie”, “Suk hjerte”, “Klædt i purpur”, “Bang – En roman om Herman Bang, ”Koras stemme”, “Den dag jeg blev Honey Hotwing” og erindringsbogen “Det søde med det sure” (2009)2. Modtog Nordisk Råds Litteraturpris i 1997 for romanen om Herman Bang.

Foredrag af Dorrit Willumsen: 

Eget forfatterskab

Foredrag med Dorrit Willumsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular