Den falske fotograf

Den falske fotograf

Den falske festfotograf Frantz tager billeder til firmafester og mærkedage som bryllupper og konfirmationer. Den lumre verdensmand vil med…

Læs mere
Book Den

Den falske festfotograf Frantz tager billeder til firmafester og mærkedage som bryllupper og konfirmationer.

Den lumre verdensmand vil med garanti skabe en fest, som jeres gæster aldrig glemmer. Fotografen afslutter altid med et show, som er skræddersyet til jer og får hele selskabet til at bryde ud i latter. Festfotografen Frantz bevæger sig rundt blandt gæsterne og sørger for, at der kommer godt gang i festen.

Det forløber sådan her:

En festfotograf er bestilt til festen, og langsomt tiltrækker han sig mere og mere opmærksomhed, for til sidst at underholde hele selskabet.

Frantz er ekspert i at få det ”fotogene” frem i gæsterne, og han zoomer meget gerne ind og spotter altid gæster med oplagt modelpotentiale. Der bliver eksperimenteret lystigt med både fugle- og frøperspektiv, og I modtager selvfølgelig alle festbillederne på en cd efter festen.

Den falske fotograf booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular