De Græd

De Græd

De er noget helt for sig selv! De Græd er en københavnsk trio, der underholder med et romantisk og…

Læs mere
Book De
De er noget helt for sig selv!

De Græd er en københavnsk trio, der underholder med et romantisk og humoristisk show. Musikken er stemningskabende og kommer omkring stille, morsomme og dansable sange fra populærmusikkens repertoire. Her er tale om en professionelt og originalt orkester med stor erfaring.

Besætningen består af sang, akustisk guitar og kontrabas, hvilket giver en behagelig og original akustisk sound, der smager af jazz, bossa nova og pop.

De Græd har spillet mere end 500 arrangementer siden trioens dannelse i 1998. Samme år blev bandet opdaget af Bent Fabricius-Bjerre, der efterfølgende inviterede trioen med på hans første danmarksturné nogensinde.

De Græd spiller til alle slags arrangementer, det være sig intime middage, bryllupper, fester, receptioner og kongresser.

De Græd booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular