Dario Campeotto

Dario Campeotto

Dario Campeotto - Danmarks største Smørtenor igennem tiderne. Dario Campeotto - manden, som sendte Danmark på det internationale melodi-grandprix…

Læs mere
Book Dario
Dario Campeotto – Danmarks største Smørtenor igennem tiderne.

Dario Campeotto – manden, som sendte Danmark på det internationale melodi-grandprix hitliste med molodien Angelique

Dario Campeotto – som har badet sig i succes i revyer, teaterforestillinger og på TV og som er elsket for sit sangtalent igennem mere end 50 år af den danske befolkning

Dario  er stadig eftertragtet til alskens arrangementer herunder pensionistunderholdning. Oplev Dario synge ”Angelique” og et væld af kendte danske evergreens målrettet til publikummet – en sjov historie og et par anekdoter bliver det naturligvis også til.

Dario har siden 1960, hvor han sang i det kongelige operakor, haft mange roller både på teater og film. Af de ca. 16 spillefilm han har medvirket i, er følgende tre nok de mest kendte; “Min kones ferie”, “Flagermusen” og “Han, Hun, Dirch og Dario”. Han har haft mange teaterroller på diverse store scener i Danmark. Her har han bl.a. medvirket i musicals som “Kys hinanden”, “Sommer i Tyrol” og “Piger til søs”. Der ud over har han medvirket i utallige revyer, Holstebro revyen, Sønderborg Sommer revy, Ålborg Vinterrevy, Kerteminderevyen for bare at nævne nogle. I 1995 spillede han Kaptajn Von Trap i musicalen “Sound of  music” – en forestilling der spillede 145 gange.

Dario Campeotto booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular