Dario Campeotto

Dario Campeotto

Dario Campeotto - musikalsk foredrag, anekdoter og 'røverhistorier'. I foredraget 'Fra Angelique til Cirkus Arena' fortæller Dario om sit…

Læs mere
Book Dario
Dario Campeotto – musikalsk foredrag, anekdoter og ‘røverhistorier’.

I foredraget ‘Fra Angelique til Cirkus Arena’ fortæller Dario om sit liv og om mere end 50 år i dansk Showbizz. Når han fortæller, er der masser af anekdoter og ‘røverhistorier’, som krydres med musikalske eksempler, hvor han bryder ud i sang. Dette foredrag kan også bestilles med pianist.

I 1961 deltog Dario i det danske Melodi Grand Prix med sangen ‘Angelique’ og vandt, og herfra gik det stærkt: ‘Jeg plejer at sige, at jeg vandt Melodi Grand Prix i 1961, og så har jeg ikke været hjemme siden. I hvert fald ændrede sejren mit liv totalt, for efter sejren begyndte en hæsblæsende turné, der varede en 2-3 år,’ fortæller han. Det letteste i verden ville være at fortsætte refrænsanger-karrieren, men sådan skulle det ikke være, Dario havde mod på at prøve kræfter med andre af branchens forskellige facetter.

Gennem årene har man oplevet ham i mange forskellige sammenhænge, og Dario Campeotto har bl.a. kastet sig over musicals, film, revyscenerne og ikke mindst de utallige TV-transmissioner med blandt andet radiounderholdningsorkestret. Det beviser blot, at Dario Campeotto formåede at tage udfordringerne op, og at han hører til blandt eliten indenfor dansk Showbizz.

Foredrag med Dario Campeotto booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular