Copenhagen Opera Trio

Copenhagen Opera Trio

Copenhagen Opera Trio har brilleret på toppen af dansk og international underholdning i et årti med professionelle operashows. En…

Læs mere
Book Copenhagen
Copenhagen Opera Trio har brilleret på toppen af dansk og international underholdning i et årti med professionelle operashows.

En eksklusiv oplevelse
Copenhagen Opera Trio leverer en eksklusiv oplevelse med forførende vellyd helt tæt ind på livet med lidenskab, charme og humor. Repertoiret spænder vidt lige fra Mozart og Puccini til pop, musicals og evergreens. Copenhagen Opera Trio skaber raffinerede og humoristiske koncepter. Koncepter, der rækker endnu længere ud end til det traditionelle operapublikum. Både operaelskere og ‘nybegyndere’ føres ind i operaens magiske univers med nøje sammensatte udpluk af udvalgte operaer, operetter, musicals, popsange og evergreens. Få programmet skræddersyret til firmafesten, konferencen eller den helt særlige begivenhed. Copenhagen Opera Trio optræder både med egen pianist, Radioens Wienertrio og orkester. Sangerne behersker svensk, engelsk, fransk, italiensk, tysk og sidst men ikke mindst dansk.

Copenhagen Opera Trio
består af 3 professionelle operasangere og pianisten Madeleine Sjöstrand. De 3 sangere har besat adskillige hovedroller både på Det Kgl. Teater, Den Jyske Opera, Det Ny Teater, Den Fynske Opera, Århus Sommeropera, Ystad Operan, ØresundsOperan og Folkoperan i Stockholm.

Isabel Piganiol, lyrisk dramatisk sopran, er af Svensk/Fransk oprindelse og uddannet på Opera Akademiet i København. Isabel har optrådt på scener i ind- og udland med roller som Violetta, Tosca, Rosina, Cupido, Donna Elvira, Zerlina, Susanna og Marguerite. Hun er tilbagevendende solist med bl.a. ØresundsOperan, Nordsjællands symfoniorkester, Hafnia Kammerorkester, ved Vitus Bering Teatret og Opera in Disguise (Norge) . Isabel har desuden været solist med symfoniorkestre i Singapore, Irak og på Færøerne. I 2013 sang hun titelpartiet I Verdis opera “La Traviata” og i 2014 sang hun rollen Tora i den nyskrevne Svensk/Danske opera “Det dybeste sted” af Daniel Hjorth – begge i ØresundsOperans regi, on location og på turné I Skandinavien. Isabel sang også titelpartiet i Puccinis opera “Tosca” ved Ålborg Opera Festival med en reprise på teater Undergrunden i efteråret 2014.

Merete Sveistrup, sopran er uddannet ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Opera-Akademiet i Stockholm. Efter endt uddannelse blev hun engageret som Olympia og senere Antonia i “Hoffmanns Eventyr” på Folkoperan i Stockholm. I Sverige har hun desuden sunget Nattens dronning i “Tryllefløjten” og Martha i “Martha”. På Den Jyske Opera, har hun sunget adskillige hovedroller, bl.a. Gilda i “Rigoletto”, Eurydice i “Orfeus i underverdenen”, Cunegunde i “Candide” og Violetta i “La Traviata”. På Det Ny Teater har Merete sunget Hanna Glawari (enken) i “Den glade enke” og på Århus sommeropera har hun haft stor succes som Susanna i Kasper Holtens opsætning af “Figaros bryllup”. Merete dyrker sideløbende den tidlige musik med sit barokensemble Le Dolci Donne, og har medvirket på flere cd’er og på TV med DRUnderholdningsorkesteret.
Merete modtog i 2011 Dansk Musikerforbunds Ildsjæls pris og Dansk Skuespillerforbunds store operalegat. Ved siden af sin sangkarriere er Merete også kunstnerisk leder for ØresundsOperan.

Magnus Vigilius, tenor er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Magnus har optrådt i operaproduktioner i Skandinavien, Tyskland, Frankrig og England. I 2007-2010 var han ansat som solist på Den Fynske Opera, hvor han både medvirkede i store klassikere som “La Boheme” (Rodolfo), “Carmen” (Don José) og “Madama Butterfly” (Pinkerton) og i uropførelser af moderne danske operaer. I foråret 2010 modtog han, for sin 3-årige ansættelse, Den Fynske Operas Lars Waage pris. På det Kongelige Teater har Magnus optrådt med hovedroller i bla. “Tryllefløjten”, “Ariadne på Naxos” og som Freddy i “My Fair Lady”. Som koncertsolist har Magnus optrådt med bl.a. Det Kongelige Kapel, Odense Symfoniorkester, Storstrøms Symfoniorkester, Randers Kammerorkester, Slesvigske Musikkorps og naturligvis som medlem af Copenhagen Opera Trio. Efter omlægning til Heltetenor vandt Magnus i maj 2014 2. prisen og orkesterets særpris i den prestigefyldte Lauritz Melchior International Singing Competition. Sommeren 2014 sang Magnus en hovedrolle i ØresundsOperans kritiker roste nyskrevne opera “Det dybeste sted” og i 2015 vil Magnus kunne opleves på Den Jyske Opera som Steva i Janaceks “Jenufa”.

Copenhagen Opera Trio booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular