Coffeevoice

Coffeevoice

De fem garvede og musikglade folk har spillet sammen i en rum tid og har hver for sig en lang musikalsk karriere bag sig. Det betyder at man med Coffevoice får et stærk sammenspillet orkester med hang til at fyre den af ved en hver lejlighed. Publikum får et energisk og medlevende band, der spiller kopimusik inden for dansk og udenlandsk rock og pop, så man ikke kan undgå at synge, danse, flippe ud – og måske endda snøfte lidt.

Bandet spiller numre …
der er langt ud over scenekanten og består af den dunkende bassist og sanger Jan møller, guitarist og sanger Johnny Aasberg, den rutinerede Henrik Pommergaard som håndterer tangenter og synger vokal, samt manden med de gyldne hænder Lars Ebert på guitarer og vokal. Og manden der altid er på stikkerne Frank Kruse Trommer og vokal.

Fakta om Coffevoice:
Bandet spiller glad pop og rock fra 50’erne frem til nyere tids hits fortolket på deres helt egen måde med stor vægt lagt på sang og flerstemmigt kor.
Repertoiret består bl.a. af numre med Elvis Presley, Cliff Richard, Smokie, Credence Clearwater Revival og en masse gode danske hits.

Tidsmæssigt:
Alt efter behov – dog typisk 3X 45 minutter eller helaftensarrangementer (diner og dans). To stærke sæt a en time er bestemt også en mulighed.

Anlæg og “set up”:
Lyd- og lysanlæg kan tilpasses til alt fra små, intime cafeer og privatfester og til større firma-, hal- og byfester.

Coffeevoice booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Marc og Møller

Cafe og Værtshus Musik

Marc Falkenberg Hørlykke, Guitar /vokal
Jan Møller Sørensen, Bas /vokal.

De spiller alle de gode sange som publikum kan synge med på

og få sig en swing om til:

John Mogensen, Kim Larsen, Bamses Venner, Dodo and the Dodos, Ps 12 , Smokie, TV2, Shubidua.

Marc og Møller booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen