Christian Dietrichsen

Christian Dietrichsen

Christian Dietrichsen er initiativtager til - og leder af - Center for Væredygtighed som bl.a. arrangerer VæredygtighedsKonferencen og faciliterer forandringsprocesser…

Læs mere
Book Christian

Christian Dietrichsen er initiativtager til – og leder af – Center for Væredygtighed som bl.a. arrangerer VæredygtighedsKonferencen og faciliterer forandringsprocesser i virksomheder og kommuner. Pt. er han igang med at redigere – og skrive dele af – en antologi om begrebet Væredygtighed, som udkommer i foråret 2021 på forlaget Dafolo.

Christian har bevæget sig vidt forskellige sfærer i sit arbejdsliv inden han startede Center for Væredygtighed i 2013. Han er uddannet musiker fra Det Jyske Musikkonservatoriet og stadig aktivt udøvende. Han har været primus motor i en lang række kulturprojekter, kreativ konsulent i erhvervslivet, kropsbehandler og har endda været et smut forbi DR2 som TV-vært. Fælles for det hele har været en søgen efter de dybereliggende svar på livets mysterier.

Foredrag af Christian Dietrichsen:

Væredygtighed & Verdensmål
Væredygtighed er ”indersiden” af bæredygtighed. Christian leder Center for Væredygtighed som bl.a. har udviklet 8 VæredygtighedsMål som et supplement til FN´s Verdensmål. I foredraget tager Christian det dybest mulige dyk ned i årsagerne bag de problemstillinger og kriser der ridses op i de 17 Verdensmål. Vi skal lede efter løsninger i os selv som mennesker – vores selvbillede, verdenssyn, drivkræfter og bevidsthed. Der vil blive lagt op til debat og refleksion i gruppen.

Emnet kan vinkles i retning af Ledelse, CSR, HR m.m. efter behov.

Det er muligt at koble forskellige workshopmoduler på foredraget, fx innovation af specifikke arbejdscases med brug af procesværktøjer udviklet af Center for Væredygtighed.

Foredrag med Christian Dietrichsen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular