Charmørduoen

Charmørduoen

Charmørduoen leverer et violinshow i komisk og musikalsk særklasse.Stefan Baadsager og Bjarke Falgren er begge konservatorie-uddannede og top professionelle musikere og undervisere.

De to underfundige herrer i pingvinjakker dukker pludselig op, spiller serenader, bruger violinen som både banjo, guitar og trommesæt, synger som italienske tenorer og enestående kombination af ekvilibrisme og sofistikeret humor er grundlagt.

Charmørduoen giver festen en indsprøjtning af charme som taget ud af et stævnemøde mellem Lady & vagabonden. Charmørerne mestrer alle de kendte kærlighedssange fra Tango Jalousi til Disco Tango A La Carte og de rammer plet, hvad enten man er til perfektioneret violinspil eller crasy-komik når den er bedst.

Charmørduoen dribler rundt mellem bordene og sender smægtende øjne til de kvindelige gæster og giver herrerne lidt at mande sig op til:

“En herlig sommeraften fik jeg alle tiders dejlige livsglade oplevelse, da der under en traditionel – og lidt kedsommelig firmaskovtur på  Bakken – skete et under. Ind kom to dejlige unge, smukke og charmerende mænd med et utroligt musikalsk talent. Violintonerne fra unge smarte mænd er overraskende og sangen med. De var aftens højdepunkt og havde jeg råd, skulle de to ungersvende komme hjem og spille hos mig hver lørdag, så ville jeg aldrig være i dårlig humør i mit liv”.
Karen Thisted

Charmørduoen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen