Charlie Uldahl Christensen

Charlie Uldahl Christensen

Charlie Uldahl Christensen er eventyrer og filantrop.

Foredrag af Charlie Uldahl Christensen:

Et foredrag vil komme ind på følgende:

Udviklingshjælp/Ulande
Formålet med hans rejse, som går under navnet Walking for Water, er at skabe opmærksomhed omkring UN’s globale mål nummer 6, rent vand og sanitet, samt at rejse penge til konkrete vandprojekter i udsatte samfund i Afrika. Charlie vil i foredraget komme ind på, hvilke konsekvenser det har, når et samfund ikke har adgang til rent vand, samt tale om UN’s 17 globale mål generelt, og andre projekter relateret til målene, som han har været involveret i, på hans rejse.

Rejsebeskrivelser
Charlie vil tale om vandring som rejseform, om hvilket udstyr han værdsætter mest, efter 4 år som vandringsmand, og om hvordan det er, at campere i naturen eller overnatte hos lokale i de 20 lande han indtilvidere har krydset på sin pilgrimsfærd. Foredraget vil indeholde nogle af de udvalgte eventyrlige historier fra hans rejse, som folk normalt finder mest interessante at lytte og spørge ind til. Bl.a. vil han fortælle om nogle af de gange hvor han er kommet i bekneb, fx. med Malaria og Tyfus, samt oplevelsen af at sidde fængslet i Nigeria.

Projektorganisering
Om hvad der motiverede ham til at starte organisationen, og hvordan de i praksis rejser penge til velgørenhed i deres organisation, bl.a. ved hjælp af influence marketing, at holde foredrag, og andre projekter. Han vil også nævne udfordringerne ved at arbejde med frivillige, og begrænsningerne ved selv at være frivillig organisator for et projekt som dette.

Afrika
Foruden en del snak om det konkrete samfund i Tanzania, som er det geografiske mål for rejsen, og landet hvor inspirationen til projektet opstod, vil han fortælle udvalgte historier og svare på spørgsmål om følgende Afrikanske lande, som han har krydset indtil nu: Marokko, Mauretanien, Senegal, Gambia, Guinea-Bissau, Guinea, Sierra Leone, Liberia, Elfenbenskysten, Ghana, Togo, Benin og Nigeria. Han vil desuden tale lidt om de følgende lande, som han skal igennem.

Drømmerealisering
Charlie vil tale om hans oplevelse af at finde personlig lykke i at gøre en kombination af passion og formål til sin livsstil. Han vil komme ind på udfordringerne og lærdommene ved at springe ud i et projekt som dette, om hans fars umiddelbare skepsis omkring projektet og hans forberedelsesture til bl.a. Texas og Skotland. Charlie vil tale en del om processen fra tanke til handling, og give et par råd med på vejen, til andre, som måtte sidde med et ønske om at starte et dristigt projekt af den ene eller den anden art.

Foredrag med Charlie Uldahl Christensen booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen