Carsten Bang

Du kender Carsten Bang fra:
Det anmelderroste one man show ”DYRET!” – samt “Har satan en fætter?”, ”Bang! Jeg er død” og “Plukker kameler”. Desuden som vært flere gange på Comedy Aid, comedy-showet og dvd´en “Det´ jo Løgn”, “Comedy Fight Club” på TV2 Zulu, ”Gynt” på Betty Nansen Teatret samt senest som vært på både “Badabing Show” på DR P4 og den populære sportsquiz “5. HALVLEG” på Kanal 5.

Carsten kan finde på at snakke om:
Vold vs. mening. Gud vs. Satan, mennesket vs. dyr.

Det vidste du ikke om ham:
I 1996 var han VJ på ZTV.

Kort om Carsten Bang:
Carsten er kommet mere og mere frem de senere år, men han har i virkeligheden været med hele vejen siden stand-uppen begyndte i Danmark. Han er tilbagelænet, rar – og svigermors drøm, hvis hun nogensinde skulle blive snydt af et mareridt. Han kender danskerne, han kender sit publikum og han forstår at levere små genialiteter og morsomme betragtninger – med sans for detaljen og det overraskende. I efteråret 2014 turnerede Carsten Bang med sit nye one man show “DYRET”, igen til anmelderroser.

Carsten Bang medvirkede i efteråret 2016 i teaterforestillingen “Dirch”, hvor han spillede rollen som den legendariske Stig Lommer.

Carsten Bang er vært på seersuccessen “den 5. halvleg” på Kanal 5.

Carsten Bang er i efteråret 2017 aktuel i one man showet “Alter Ego”, der turnerer over hele Danmark.

Pressemateriale

Det hele begyndte på et alderdomshjem i Jeberg
Carsten Bang er født på et alderdomshjem i Jebjerg. Han er et godt eksempel på, at man ikke behøver at råbe højt og fare af sted med 120 km/t. for at være sjov. Carsten har altid et glimt i øjet og har så meget soliditet og talent, at han tør tage al den tid, der passer ham. Han formår med sin humor at få sit publikum til at undre sig med ham, mens de hyler af grin. Carstens materiale er originalt, intelligent og underfundigt. Det kryber som en humoristisk strøm ind under huden på publikum, der må overgive sig fuldstændigt til den stærkt selvironiske jyde.

Bonus:
Carsten spiller med i de danske spillefilm ”Anja & Viktor – i medgang og modgang”, ”Regel nr. 1” og ”Villa Paranoia” og var en femtedel af turnéen ”Fem på Flugt”, som turnerede på de danske spillesteder i foråret 2003. Desuden var han fast besætningsmedlem på DR´s satireprogrammer med Jan Gintberg som kaptajn. I 2005 optrådte Carsten Bang på ”The Fringe Festival” i Edinburgh, som er verdens største comedyfestival. Efterfølgende har han optrådt på ”Comedy Store” i London og har brilleret som medvært på ”DM i indsamling” på DR1, til fordel for forældreløse børn i Afrika. I samarbejde med Mick Øgendahl stod han i 2005 desuden for manuskriptet til DR2´s “Filmmagasinet Special: Svinedrengen, the movie”, som de begge spillede med i. Filmen blev nomineret til en tv-pris.

Carsten Bang udvidede sin kunstneriske løbebane i det anmelderroste teaterstykke ”Gynt” på Betty Nansen Teatret i København. Stykket, som spillede for fulde huse, blev til i samarbejde med kollegerne Jonatan Spang og Rune Klan samt rapperne Blæs Bukki fra ”Bikstok Røgsystem” og Geolo G fra ”Malk de Koijn”. Her spillede Carsten ”sig selv” som komiker, men var også en overbevisende aldrende Ibsen og en spændstig Gynt. Desuden har han som dramatiker stået bag anmelderroste teaterstykker som ”Gud´me” og ”Evolution”.

Carsten var mentor og kommentator for kollegerne i “Comedy Fight Club” på TV2 Zulu – og sammen med Lasse Rimmer var han i 2007 vært for årets største stand-up show ”Talegaver for børn” (15 års jubilæum), som hele 15.000 mennesker var inde og se.

Carsten kunne i 2010 opleves på tour med Thomas Wivel og Jakob Pettersson i anledning af udgivelsen af dvd´en “Det´ jo løgn”, der indeholder de største og mest mærkværdige momenter fra crazycomedyserien af samme navn, der nærmest fik kultstatus i 90erne.

I efteråret 2014 turnerede Carsten Bang med sit nye one man show “DYRET!”, igen til anmelderroser.

Carsten Bang kan engageres til at optræde på engelsk!

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen