Underholdning af Bubber:

Han har lavet TV siden han var 17 år, hvor han startede på Nordisk Film som “stik-i-rend-dreng”. Det er blevet til mange TV-successer lige fra “Bubbers Badekar” og til “Snurre Snups Søndags-klub”.

Han optræder med et show hvor alt kan ske. Sjove historier og masser skæg og ballade. “Børne stand-up” når det er allerbedst!!

Der går ikke to minutter efter Bubbers entré, før scenen er fyldt med glade børn, og hvis man kigger på de voksne, der står ved scenen, har de alle mundvigene opad i store smil

Han er fortsat én af Danmarks populæreste børneunderholdere, som forstår at tale børnenes sprog. Altid aktuel som TV-vært. Kendt fra et utal af TV-prgrammer til både børn og voksne. Vært i TV-shows som ”Scenen er din”, ” Snurre Snups søndagsklub”, ”Den store klassefest”, og ikke mindst som rejsekammerat med den tidligere jægersoldat B.S Christiansen. Bubber har dog altid været kendt som børnenes ven, og der var da også der han startede for mange år siden, hvor han sad som et forvokset barn i et badekar i programmet ”Bubbers badekar”.

Som konferencier er han meget professionel. Hans drengede facon gør ham populær, men pas på med at undervurdere Bubber – han véd, hvorledes et arrangement afvikles professionelt, og han gør det på en charmerende og morsom måde, så publikum kommer i en god stemning.

Bubber er altid grundig i sin planlægning af arrangementerne, og har styr på alle detaljer. Derfor bliver arrangementerne – hvor Bubber er konferencier – altid en succes

Bubber booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen