Brian Nygaard

Brian Nygaard

Brian Nygaard har i over 17 år været en del af den professionelle cyklings inderkreds. Han kender rytterne, sportsdirektørerne og hjælperne. I dag er han kommentator på TV2 og havde i sommer sin debut sammen med Chris Anker Sørensen og Rasmus Staghøj som stationens nye kommentatorhold. Brian Nygaard er en engageret foredragsholder, der med et væld af historier og anekdoter tager publikum helt med ind i den sport, der fascinerer så mange. Kom helt tæt på de største sejre i fx Tour de France, Giro d’Italia og Paris-Roubaix og hør om de største kriser set indefra og vejen igennem dem.

Foredrag af Brian Nygaard:

Foredrag 1: Cykelsporten bag kulissen, i orkanens øje
Et intimt indblik i verdens hårdeste sportsgren. Mellem medier og toppræstationer. Om holdkultur og individualister i midten af en daglig mediestorm henover tre uger.

Foredrag 2: Medier og elitesport på begge sider af hegnet
Hvordan forbereder og træner man verdens bedste atleter til mødet med pressen? Hvordan håndterer man professionelt medierelationer i et miljø, hvor man dagligt er presset til det yderste? Hvad er tendenserne i moderne mediehåndtering og hvordan vil de journalistiske udfordringer se ud i fremtiden.

Foredrag 3: Skandaler, kriser og det smukke i cykelsporten
En rejse gennem 17 års arbejde med professionel cykelsport på forreste række. Gennem kriser og triumfer, skandaler og store sejre. Et grundigt indblik i de bedste historier fra en turbulent og smuk periode i en af mest eksponerede sportsgrene i verden.

CV
2001: Udannet cand.mag i filosofi fra Aarhus Universitet.
2001-2009: Pressechef hos Riis Cycling
2009-2010: Communications Director, Team Sky
2010-2011: General Manager, Leopard-Trek
2013-2015: Board of Directors, AIGCP
2011-2015: Fast skribent, Jyllands-Posten
2011-2017: Communications Director, Orica-Scott
2015- Partner, Pas Nomal Studios
2017- Journalist ved Weekendavisen og ekspertkommentator hos TV2

Foredrag med Brian Nygaard booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Del denne side på:
Til toppen