Brian Mørk

Stand-Up af Brian Mørk: Du kender Brian Mørk fra: ”Mørk & Jul”, ”Brian Mørk Show”, ”Talegaver til Børn”, “Stand-up.dk”,…

Læs mere
Book Brian
Stand-Up af Brian Mørk:

Du kender Brian Mørk fra:
”Mørk & Jul”, ”Brian Mørk Show”, ”Talegaver til Børn”, “Stand-up.dk”, TV3s ”Parlamentet”, TV2 Zulus “Zulu Late Night”, hans anmelderroste one-man show “MØRK” samt som stærk og overbevisende vært for Comedy Aid 2015.

Brian Mørk kan finde på at snakke om:
Oldtiden, moral, kærester og seriemord – ikke at de to sidstnævnte har noget med hinanden at gøre.

Det vidste du ikke om ham:
Han var i 2001 underbetalt gaffer på spillefilmen ”Flyvende farmor”.

Kort om Brian Mørk:
Identisk med sit efternavn, har Brian Mørk en sort satirisk tilgang til livet. Han er oftest selv genstand for sin barske, men befriende humor – og hans vanvid og syn på sagerne har ført ham vidt omkring.

Som stand-up-komiker er Mørk kendt for sin cool og tilbagelænede stil. Han har desuden skrevet materiale til så forskellige genrer som børne-tv, historierne om flodhesten Dolph og Zulu Awards. I 2010 præsenterede Brian Mørk sit første one-man show “MØRK”, der bød på skarp, men velklædt satire i koncentreret storform. Både Jyllands-Posten og Politiken gav showet flotte ord med på vejen: “begavet og underholdende”, “Mørk er en glimrende tekniker” og at “hans evne til at reagere på input fra salen bestemt ikke fejler noget”.

Brian Mørk kunne i august 2014 opleves sammen med Lasse Rimmer på Comedy ZOO On Tour og på Comedy Zoo Århus med showet “Rimmer og Mørk redder verden”. En kæmpe succes, som de måtte gentage i 2015!

Brian Mørk var i april 2016 på Comedy ZOO On Tour sammen med en håndfuld skarpe komikere i en live oplevelse af det populære koncept Brian Mørk Show, der også kan opleves som podcast på ITunes, hvor det får fem stjerner af lytterne.

Pressemateriale

Mørkets fyrste
Når Brian Mørk inviterer os indenfor i sin verden, kan vi kun le af lettelse over, at det er Brian Mørk, der er vokset op dér og ikke os. Nogle vil påstå, at Brian Mørks barndom var dyster og sær – og de vil have ret. Brian blev ikke så meget født som løsladt efter 9 måneders isolation, og han fik at vide, at hvis han ikke opførte sig ordentligt, så røg han ind igen. Den slags sætter sine strækmærker. Brian Mørks evner er ikke gået verden forbi, og han har på rekordtid skabt sig et navn inden for comedy-branchen.

Mørk i Parlamentet
Brian Mørk skabte sammen med Thomas Hartmann showet ”For Your Eyes Only”, som spillede for fulde huse, og sammen med kollegaen Carsten Eskelund fungerede han som vært på UNICEF’s ”Talegaver til børn” i 2005 og igen med Michael Schøt i 2008. Som humørforfatter er Brian en af de mest brugte på dansk tv. Han har været fast del af redaktionen bag populære programmer som TV3s ”Parlamentet”, TV2’s ”Rock ‘n’ Royal” og “9 ud af 10”, ”Gintbergs Store Aften” og ”Dolph og Wulff” på DR2. Derudover har Brian skrevet programmer som TV2s ”Styr på dyr”, DRs ”Familien Morgenhår” og ”Zulu Awards”.

Vorherre med i showet
Brian Mørk er en travl herre og en af de nye tunge drenge i branchen. Gennem de senere år har han ageret vært på Radio 100FMs ”Morgenhyrderne” sammen med Lasse Rimmer, Lars Hjortshøj og Andrea Elisabeth Rudolph og været forfatter og medvirkende i sketch-programmet ”Gustne Gensyn” på TV2 Zulu. I 2006 kastede Brian og kollegaen Christian Fuhlendorff sig over en fri fortolkning af Biblens til tider mærkværdige indhold. Showet “Biblen” blev et uhyre aktuelt og mediedækket show med nye vinkler på Jomfru Maria, Abraham og selveste Vorherre. I 2009 kunne Brian opleves i showet ”De Udvalgte” sammen med kollegaerne Anders Fjelsted, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Christian Fuhlendorff. Showet udkom senere samme år på dvd. Og så har han været en del af værtsholdet på ”Zulu Late Night”.

I 2010 markerede Mørk sig med en ny gyserkomedie “denandenside.dk” på TV2 Zulu med Rune Klan i hovedrollen. Han præsenterede desuden sit første one man show “MØRK”, der bød på skarp men velklædt satire i koncentreret storform. I dette hans første one man show udleverede han igen tilværelsen med sine sarkastiske jokes og kastede sig over så store emner som økonomi, religion, videnskab og demokrati, der blev gjort til genstand for 2 timers velskrevet, begavet og vanvittig morsomt stand-up-materiale.

Showet fik flotte ord med af både Jyllands-Posten og Politiken, der bl.a. skrev “begavet og underholdende” samt “Mørk er en glimrende tekniker, og han har god kontakt med publikum, ligesom hans evne til at reagere på input fra salen bestemt ikke fejler noget”.

Showet “MØRK” er nu ude på dvd og vod.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular