Brian Lykke

Brian Lykke

Stand-Up af Brian Lykke: Du kender Brian Lykke fra: DR-satireserien Trio van Gogh, radioserien Opfindelsen & Søn på P3…

Læs mere
Book Brian
Stand-Up af Brian Lykke:

Du kender Brian Lykke fra:
DR-satireserien Trio van Gogh, radioserien Opfindelsen & Søn på P3 samt Krysters Kartel på DR2. I foråret 2016 var han samtidig på Comedy ZOO On Tour rundt i landet i selskab med Brian Mørk.

Brian Lykke kan finde på at snakke om:
Nøgenhed, livet som gift, livet som far og om hvordan en mand engang fik en HEL sauna til at gå i Koma.

Det vidste du ikke om ham:
Brian er egentlig uddannet cand.comm. ved Roskilde Universitets Center.

Kort om Brian Lykke:
Brian Lykke blev landskendt i rollen som Miklos Raboszki i DR-satireserien Trio van Gogh og har siden været en fast og elsket del af både DRs og TV2s satiriske sendeflade – bl.a. som medvirkende i Krysters Kartel, der i 2010 vandt TV-Prisen for bedste comedy-program, og Live fra Bremen, hvor han første gang stiftede bekendtskab med stand-up-branchen. Hans enestående evne til at gengive hverdagens personligheder i sine egne karakter har gjort ham til en af tidens mest efterspurgte komikere. Brian Lykke har de senere år bevæget sig mere over i stand-up-genren og kan nu opleves i et forrygende sæt om livet omkring de 40 – med nøgenhed, vinterbadning, forholdet til hunden og det nære liv som omdrejningspunkt. En klassisk stand-up-oplevelse med en snert af genkendelighed fra de mange roller han igennem de sidste 10 år har beriget os med.

Booking:
ARTE Booking. Telefon 3848 1400. E-mail: booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular