Bossa Royale

Bossa Royale

Underholdning af Bossa Royale: Endnu bedre bossa. Udsøgt bossa nova. Med vægten lagt på smagfulde arrangementer, original portugisisk lyrik…

Læs mere
Book Bossa
Underholdning af Bossa Royale:

Endnu bedre bossa. Udsøgt bossa nova. Med vægten lagt på smagfulde arrangementer, original portugisisk lyrik og et udvalg af numre som rummer mange sjældenheder, sætter duoen BOSSA ROYALE stemningen for enhver lejlighed.

Musikken er til tider varm og romantisk, til tider blødt og intenst swingende. Den er tidløs og moderne på én gang. Lytteren kan stifte bekendtskab med sange af Marcos Valle, Caetano Veloso, Joyce Moreno, Edu Lobo, Milton Nascimento, Roberto Menescal, Eumir Deodato, Haroldo Barbosa og Lars De Lamotte. Og så spiller vi da selvfølgelig masser af kendte Jobim-sange som Desafinado og Girl from Ipanema!

Simon Thorsen: Tenorsaxofonist. Spiller også fløjte. Uddannet fra Rytmisk Musikkonservatorium i København, hvor han også underviser. Mangeårigt medlem af Thomas Frylands Sextet. Leder af Simon Thorsen Kvintet. Har blandt andet også medvirket i Ernie Wilkins Almost Big Band og Danmarks Radios Big Band.

Har i en årrække samarbejdet med brasilianere som Fernando De Marco, Afonso Correa og Joselly Regina

Har bl.a. arbejdet sammen med den cubanske trompetist Arturo Sandoval

Lars De Lamotte: Sanger, guitarist og komponist. Uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. Har spillet bossa nova og brasiliansk musik siden 16-års alderen. Udgav en LP i 80érne sammen med Zambassa og 3 Cd’er under kunstnernavnet, Nelson De Lamotte, hvoraf den sidste blev tildelt Danmarks Radios P3 Global Beat Pris i 2001. Har arbejdet med brasilianske musikere som bl.a. Afonso Correa, Nailor Proveta og Ivan Bastos. Har bl.a. medvirket i forestillingen ”Evita” sammen med Sanne Salomonsen 2001.

Bossa Royale booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular