Bo Schiøler

Book en akustisk koncert med Bo Schiøler & Skavankerne

Danmarks eneste band for danske seniorer – og deres familie og venner. Bo, forsanger og ophavsmand til bandet, har været huspoet og komponist for børn og unge fra Vesterbro Ungdomsgård i 44 år. Bo medvirkede til – via 32 musikudgivelser – at sang- og teatergruppen fra Vesterbro blev kendt i ind- og udland. Nu er Bo igen talerør for en generation … denne gang hans egen pensionistgeneration.

Musik-stil:
Dæmpet Rock, Jazz, Blues, Singer-Songwriter, Folk og Blide Ballader.

Formål:
I øjenhøjde – at skabe tanker og glæde. En musikalsk rund-rejse i liv, alder og aldring sunget og snakket af Bo Schiøler – en aktiv 72-årig pensionist. Fra Kattejammer Rock til sange fra d. 3. alder.

Bo har fået mange priser og hædersbevisninger, og i 2006 blev han udnævnt til intet mindre end Ridder af Dannebrog.

“Med guitar og livslang erfaring – med følelser og refleksioner – inviterer han os indenfor i sit spændstige og vitale musikalske univers. Her mødes høj humor og dyb alvor. Hos Bo Schiøler er der aldrig tid til ligegyldig døgnflue-pop. Her er der nye langtidsholdbare, kraftfulde kvalitetssange – Rock, Blues, Jazz og Ballader … Det swinger, og der er stor skønhed. Med stor sproglig sikkerhed beskriver Bo Schiøler livet i den 3. alder.”
Target Records 2017.

Musikken spilles af:

Bo Schiøler: Guitar og vokal
Jens Muhlig: Guitar og vokal – Lennie H. Jakobsen: Vokal
Ronny Birch Holm: Keyboard – Jens Birkedal: Bas
Christian Winding: Trommer og vokal

Bo Schiøler & Skavankerne booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen