Birthe Wilke

Birthe Wilke

Foredrag af Birthe Wilke: Mød Birthe Wilke, der i halvtresserne sang sig ind i alles hjerter. Hendes melodier spilles…

Læs mere
Book Birthe
Foredrag af Birthe Wilke:

Mød Birthe Wilke, der i halvtresserne sang sig ind i alles hjerter. Hendes melodier spilles stadigvæk i radioen, bl.a. i Giro 413, specielt ”Den gamle gartners sang”, der har haft 50 års jubilæum.

Hun medvirkede i Volmer Sørensens store radioudsendelse ”Hveranden Lørdag”, hvor hun var ”fast inventar” i 1955 og 56. I 1957 dannede hun par sammen med Gustav Winkler i Danmarks første Melodi Grand Prix. De deltog senere i den internationale finale i Frankfurt i Tyskland, hvor de sang ”Skibet skal sejle i nat”. Hvem husker ikke deres laaaaange afskedskys? I 1959 medvirkede hun atter i det internationale Melodi Grand Prix med sangen “Uh, jeg ville ønske jeg var dig”. Denne gang i det fornemme festivalpalads i Cannes.

Birthe indspillede i alt ca. 100 grammofonplader, hvoraf mange blev ”landeplager”. Hun medvirkede også i adskillige film, mest som sangerinde.

Hør hende med stor livsglæde fortælle om sine spændende oplevelser i halvtresserne. Hun havde altid travlt men trak sig i slutningen af 1965 tilbage fra rampelyset for at hellige sig privatlivet.

Birthe Wilke udgav i 2007 bogen “Fluen og andre strøtanker” og i 2010 udkom en dobbelt-CD “Birthe Wilke 1951-1959”.

Foredragets varighed: ca. 75 min. + pause + ca. 35 min. + evt. spørgerunde.

Foredrag med Birthe Wilke booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Tilbage til forsiden.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular