Birthe Kjær & Feel Good Band

Birthe Kjær & Feel Good Band

Underholdning af Birthe Kjær & Feel Good Band: Birthe Kjær turnerer med sit store, ”Feel Good Band”, som består…

Læs mere
Book Birthe
Underholdning af Birthe Kjær & Feel Good Band:

Birthe Kjær turnerer med sit store, ”Feel Good Band”, som består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg. Ronnie er et kendt ansigt på DK4´s Fællessang i Mariehaven

Birthe Kjær & Feel Good Band´s show har stor succes på sommerens mange festivaler, og er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe og Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af syng med, gummibåde og klapsalver.

Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som Arrivederci Franz, ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de også Byen rød. Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.

Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”, som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night”, ”For once in my life” Slow boat to China. Showet rundes ofte af med Birthe Kjærs version af ”My way”, hvor hun meget apropos kigger tilbage på sit liv og sin lange, flotte karriere.

I efteråret i 2015 udgav Birthe Kjær sit nye pop-album Lige fra hjertet, med sange som Sku´vi ikke lave lidt ballade, Achy breaky heart og Du betyder alt for mig. Sidste sang i duet med Bobo Moreno.

Birthe Kjær modtog prisen for Bedste kvindelige Dansktopsanger ved det store Dansktop Prisen 2016 show i Herning. Og også i år fik hun en pris, nemlig i kategorien Bedste Koncertnavn 2017. Men det blev ikke kun ved 1 pris i år, Birthe blev også tildelt den fornemme Ærespris 2017 for et langt professionelt virke i branchen.

Birthe Kjær medvirker i år for første gang i en animationsfilm – nemlig Dyrene i Hakkebakkeskoven, hvor hun lægger stemme til Bedstemor Skovmus.

Birthe Kjær & Feel Good Band booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Vores nyhedsbrev

1-2 gange om måneden udsender vi et nyhedsbrev der indeholder aktuelle tilbud, nye forfattere, foredragsholdere, musikere, underholdere m.m.

Om Arte Booking

Siden 1946 har ARTE Booking formidlet foredrag, foredragsholdere, underholdning, stand-up komikere og musik.

Ring til os på 3848 1400 eller send en mail til booking@artebooking.dk. Vi tilbyder hurtig og professionel formidling. Vi glæder os til at hjælpe dig med at finde den rette person til jeres næste arrangement.

Skriv til os via formular