Bent Fabricius Bjerre

Bent Fabricius Bjerre
“Mit livs musik”

– bestående af Bent Fabricius-Bjerre med trio samt sangerinde. Sangerinden er fortrinsvis Trine Pallesen. I alt 5 personer i 2×45 min.

Sig navnet Bent Fabricius-Bjerre og mange danskere betynder næsten af sig selv at nynne strofer af temaet fra alle tiders største TV-seriesucceser: “Matador”, filmserien med “Olsen Banden” eller måske “Alley Cat”.

Få har været så produktive, både hvad angår mængde og kvalitet, som Bent Fabricius-Bjerre, der i en ung alder hurtigt fandt sig til rette med musikken.

Af filmtemaer har Fabricius-Bjerre blandt andre komponeret: “Poeten og Lillemor”, “Forelsket i København”, “Støvsugerbanden”, “Jeg er sku min egen” samt temaet til TV-serien “Jeopardy”.

I 1960 fik Bent Fabricius-Bjerre sit internationale gennembrud med “Alley Cat”, der oprindelig blev skrevet til hans egen TV-udsendelse “Omkring et flygel”. Melodien blev også et hit uden for Danmarks grænser, bl.a. i USA, hvor han modtog den eftertragtede GRAMMY.

Også musicals er præget af Bent Fabricius-Bjerres musik. Blandt andre kan nævnes: “Ja mor, nej mor”, “Prinsen og korpigen”, “Esther”, “Harry og kammertjeneren” og “Hofskandalen”.

Bent Fabricius-Bjerre har udgivet sine erindringer “Klaver med mer” og hans seneste CD, der blev udsendt så sent som 2001, er indtil nu solgt i over 50.000 eksemplarer.

Kunne De tænke dem en berigende oplevelse i selskab med Bent Fabricius-Bjerre med sin trio “De Græd” samt en sangerinde?

Under sin optræden fortæller Bent Fabricius-Bjerre også anekdoter fra sit liv og historierne bag de forskellige sange.

Bent Fabricius Bjerre booker du hos ARTE Booking på telefon 3848 1400 eller på mail booking@artebooking.dk.

Del denne side på:
Til toppen